Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am luat în brațe primul pom!" Peripețiile lui Nea Mărin din perioada când era dansator: "Am crezut că e cutremur"

Antena Sport Publicat: 19 februarie 2021, 13:29

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Am luat în brațe primul pom!" Peripețiile lui Nea Mărin din perioada când era dansator: "Am crezut că e cutremur"

AS.ro

Nea Mărin a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Nea Mărin a fost dansator la Rapsodia Română. Mai mult, el a fost și instructor pentru diferite formații. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Coșmarul” vedetelor, Nea Mărin a povestit la AS.ro LIVE  cum dansul îi ocupa aproape tot timpul din zi. 

"Am dansat la Rapsodia câțiva ani de zile. Dimineața la 9 eram la bară la studii. Făceam studii de caracter.După ce terminam studiile aveam repetiții de folclor până la ora 1. După luam masa și odihnă o jumătate de oră. Eu, între timp, aveam formații pe care le instruiam. 

Mă duceam acolo o oră jumătate, veneam iar acasă și fugeam. La ora 17:30 trebuia să fiu la sediu, la Rapsodia Română, pe Lipscani. La ora 18:00 începea spectacolul și se termina la ora 20:00. Erau 7-8 coregrafii", a spus Nea Mărin la AS.ro LIVE.

Nea Mărin și viața lui de dansator

 Marin Barbu, zis Nea Mărin, a dezvăluit prin întâmplări amuzante a trecut când era dansator. La un moment dat, "Coșmarul vedetelor" a fost copleșit de ritmul ridicat la care era supus. 

Reclamă

"Terminam spectacolul și mă duceam de trei ori pe săptămână, lunea miercurea și vinerea, mă duceam la Izvor și dansam acolo până la 11 noaptea. La un moment dat am început să dansăm în restaurante.

 La un moment dat, am pornit de la piață să mă duc la Pescăruș, după 8-10 ore de dans, alergând prin parc, am văzut aleea că a început să se clatine. Am avut impresia că e cutremur. Am luat în brațe primul pom. Creierul spunea altceva. Toată ziua dansam", a adăugat Nea Mărin. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și