Închide meniul

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Dumitru Dragomir. "Mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul". Fostul preşedinte al Ligii s-a infectat cu Covid-19

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2021, 14:19

Reclamă
Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Dumitru Dragomir. "Mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul". Fostul preşedinte al Ligii s-a infectat cu Covid-19

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir, ajutat de Gigi Becali

75 de ani va împlini Dragomir în luna mai. A anunţat că este asimptomatic şi că ţine în permanenţă legătura cu medicul său. Aşteaptă să vadă dacă poate face şi cel de-al doilea vaccin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir s-a infectat cu Covid-19 după ce s-a vaccinat

"Am făcut un control şi toată familia mea a ieşit negativ, iar eu pozitiv. Nu am avut niciun simptom, făcusem primul vaccin şi urma să îl fac pe al doilea. Am apelat la doctorul Marinescu, care este un medic grozav şi mi-a zis să amân rapelul o săptămână, să vedem ce se întâmplă. Eu nu am niciun simptom", a declarat fostul preşedinte al LPF la România TV.

Dumitru Dragomir a anunţat că Gigi Becali l-a ajutat cu medicamente după ce a fost testat pozitiv. 

"Am apelat la domnul Gigi Becali şi mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul. Am pentru douăzeci de persoane, îi mulţumesc. O să le iau, am înţeles că arbidolul este foarte bun.

Cred în vaccin şi recomand la toată lumea să facă. Şi eu am făcut şi am o formă uşoară, nu o simt. Trebuia să îl fac pe al doilea, nu l-am făcut, o să îl fac peste o săptămână. 

Reclamă

Eu stau în casă, ca să nu dau şi la alţii. La unii e mai puternică boala, la mine nu este. Am şase anticorpi după vaccin. Doresc la toată lumea să nu treacă prin această boală", a dezvăluit Dumitru Dragomir.

În primele zile ale acestui an, "Mitică de la Ligă" a anunţat că patronul lui FCSB i-a trimis medicamente şi pentru alţi membri ai familiei care au avut Covid-19. Ionuţ Luţu a livrat tratamentul chiar acasă la Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și