Închide meniul

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Dumitru Dragomir. "Mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul". Fostul preşedinte al Ligii s-a infectat cu Covid-19

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2021, 14:19

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui Dumitru Dragomir. "Mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul". Fostul preşedinte al Ligii s-a infectat cu Covid-19

MMA / Niros Foto via Hepta

Dumitru Dragomir, ajutat de Gigi Becali

75 de ani va împlini Dragomir în luna mai. A anunţat că este asimptomatic şi că ţine în permanenţă legătura cu medicul său. Aşteaptă să vadă dacă poate face şi cel de-al doilea vaccin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir s-a infectat cu Covid-19 după ce s-a vaccinat

"Am făcut un control şi toată familia mea a ieşit negativ, iar eu pozitiv. Nu am avut niciun simptom, făcusem primul vaccin şi urma să îl fac pe al doilea. Am apelat la doctorul Marinescu, care este un medic grozav şi mi-a zis să amân rapelul o săptămână, să vedem ce se întâmplă. Eu nu am niciun simptom", a declarat fostul preşedinte al LPF la România TV.

Dumitru Dragomir a anunţat că Gigi Becali l-a ajutat cu medicamente după ce a fost testat pozitiv. 

"Am apelat la domnul Gigi Becali şi mi-a trimis medicamente pentru tot cartierul. Am pentru douăzeci de persoane, îi mulţumesc. O să le iau, am înţeles că arbidolul este foarte bun.

Cred în vaccin şi recomand la toată lumea să facă. Şi eu am făcut şi am o formă uşoară, nu o simt. Trebuia să îl fac pe al doilea, nu l-am făcut, o să îl fac peste o săptămână. 

Reclamă

Eu stau în casă, ca să nu dau şi la alţii. La unii e mai puternică boala, la mine nu este. Am şase anticorpi după vaccin. Doresc la toată lumea să nu treacă prin această boală", a dezvăluit Dumitru Dragomir.

În primele zile ale acestui an, "Mitică de la Ligă" a anunţat că patronul lui FCSB i-a trimis medicamente şi pentru alţi membri ai familiei care au avut Covid-19. Ionuţ Luţu a livrat tratamentul chiar acasă la Dumitru Dragomir.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și