Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Dacă i se pune pata, gata!" Dezvăluirile unei foste vedete de la FCSB despre Gigi Becali. "Cel mai frumos meci, cu Ajax. Nu credeam că ne calificăm"

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 20:54

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Dacă i se pune pata, gata!" Dezvăluirile unei foste vedete de la FCSB despre Gigi Becali. "Cel mai frumos meci, cu Ajax. Nu credeam că ne calificăm"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, patron FCSB

Florin Gardoş a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, unde a dezvăluit cât de dificilă a fost perioada petrecută la FCSB, unde a jucat între 2010 şi 2014.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş, despre Gigi Becali: "N-ai cum să nu simţi presiunea"

"N-ai cum să nu simţi presiunea. Iar la Steaua (n.r. FCSB), pe lângă cele normale, adică club şi suporteri, mai e şi patronul. Ştii că dacă o dai rău câteva meciuri, dacă i se pune pata, gata! Câţi n-au păţit aşa. Nu chiar după un meci, dar dacă faci câteva meciuri rele, uite cum au păţit Florentin Matei sau Stoian. Dacă nu începi bine, rişti să nu mai joci deloc", a spus Florin Gardoş. 

Gardoş a ajuns la FCSB, de la Concordia Chiajna, pentru 150.000 de euro şi a plecat la Southampton peste patru ani pentru 6,8 milioane de euro. Saltul la fotbalul mare a fost ca un vis.

"Eu am semnat în iunie şi în august jucam cu Napoli. Jucasem cu Petrolul, apoi direct cu Napoli. Îl aveam adversar pe Cavani! A fost ceva, aşa, direct… (n.r. face semn cu mâna în sus). A fost entuziasm, nebunie, nu aveai timp să conştientizezi ce se întâmplă. Un şoc l-am avut după câteva luni, în perioada de iarnă, când am jucat la Târgu Mureş. Aveam liber după aceea. Tatăl meu a venit la meci şi voiam să merg acasă la Satu Mare. Am ieşit din stadion şi am zis 'mă duc imediat la maşină'. Şi când am ieşit, era o mare de oameni acolo: 'Florin, Florin! Vino să facem o poză!'. Atunci, am realizat: 'Stai puţin, că e altceva'", a mai declarat actualul jucător al Academiei Clinceni. 

Reclamă

Florin Gardoş: "Nu credeam că ne putem califica cu Ajax"

Gardoş a rememorat şi meciul cu Ajax, din 2013, de pe Arena Națională, când FCSB a reuşit calificarea în optimile de finală ale Cupei UEFA, deşi pierduse în Olanda cu 2-0.

"Mi-e greu să mă gândesc la un meci mai frumos decât cel cu Ajax! Asta și pentru că a fost în primăvara europeană. Îţi spun sincer, nu credeam că ne putem califica, dar uite că nu trebuie neapărat să crezi tot timpul. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi, eram 'strong'. Dar pierdusem în tur, nu aveam ritm de joc, la noi nu începuse campionatul. Noi am venit din Turcia (n.r. din cantonament), ne-am dus direct la Amsterdam. A fost ceva uaauuu! A fost şi revenirea asta, să pierzi 2-0 acolo, să câştigi 2-0 şi să te califici la penalty-uri!", a mai spus Gardoş, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:29 Bayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și