Închide meniul

Ameninţare pentru Dennis Man! Parma a adus încă doi atacanţi. Iubita unuia dintre ei i-a cucerit deja pe italieni + Mihăilă, omul zilei la clubul din Serie A

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 10:42

Reclamă
Ameninţare pentru Dennis Man! Parma a adus încă doi atacanţi. Iubita unuia dintre ei i-a cucerit deja pe italieni + Mihăilă, omul zilei la clubul din Serie A

profimediaimages

Dennis Man va avea de luptat pentru a jucat din nou la Parma, care a mai adus doi atacanţi

Parma l-a transferat pe Dennis Man de la FCSB cu 13 milioane de euro, dar nu s-a oprit aici. Veteranul Graziano Pelle, în vârstă de 35 de ani, a fost adus liber de contract. Acesta vine alături de Viki Varga, frumoasa lui iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concurentul lui Dennis Man, Graziano Pelle, vine la Parma cu iubita sa, Viki Varga

Atacantul cu 20 de meciuri în echipa naţională a mai fost la Parma, între 2011 şi 2013. Fanii au fost în culmea fericirii, mai ales că Pelle vine însoţit de frumoasa sa iubită, Viki Varga. Aceasta a câştigat peste un milion de dolari ca model şi a fost cerută de soţie la începutul anului, pe acoperişul Burj Al Arab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga)

Valentin Mihăilă, felicitat de Parma, de ziua lui

Tot în ultima zi de transferuri, Parma l-a adus sub formă de împrumut şi pe olandezul de 19 ani, Joshua Zirkzee, de la Bayern Munchen. Şi acesta evoluează tot în atac. 

Reclamă

Astăzi, omul zilei la Parma a fost Valentin Mihăilă. "La mulţi ani!", i-a urat clubul italian fotbalistului care împlineşte 21 de ani.

Mihăilă a fost şi ţinta glumelor. "Îşi doreşte să plece de la Parma. Este furios că Dennis Man l-a pus în umbră. Niciun român nu i-a folosit poza pe Twitter", a glumit site-ul Gazetta del Sport, cel care a scris şi că "preşedintele Parmei i-a blocat numărul lui Gigi Becali pentru că a primit 74 de apeluri în care i se cerea să-l introducă pe teren pe Dennis Man".

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și