Închide meniul

Ameninţare pentru Dennis Man! Parma a adus încă doi atacanţi. Iubita unuia dintre ei i-a cucerit deja pe italieni + Mihăilă, omul zilei la clubul din Serie A

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 10:42

Ameninţare pentru Dennis Man! Parma a adus încă doi atacanţi. Iubita unuia dintre ei i-a cucerit deja pe italieni + Mihăilă, omul zilei la clubul din Serie A

profimediaimages

Dennis Man va avea de luptat pentru a jucat din nou la Parma, care a mai adus doi atacanţi

Parma l-a transferat pe Dennis Man de la FCSB cu 13 milioane de euro, dar nu s-a oprit aici. Veteranul Graziano Pelle, în vârstă de 35 de ani, a fost adus liber de contract. Acesta vine alături de Viki Varga, frumoasa lui iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concurentul lui Dennis Man, Graziano Pelle, vine la Parma cu iubita sa, Viki Varga

Atacantul cu 20 de meciuri în echipa naţională a mai fost la Parma, între 2011 şi 2013. Fanii au fost în culmea fericirii, mai ales că Pelle vine însoţit de frumoasa sa iubită, Viki Varga. Aceasta a câştigat peste un milion de dolari ca model şi a fost cerută de soţie la începutul anului, pe acoperişul Burj Al Arab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga)

Valentin Mihăilă, felicitat de Parma, de ziua lui

Tot în ultima zi de transferuri, Parma l-a adus sub formă de împrumut şi pe olandezul de 19 ani, Joshua Zirkzee, de la Bayern Munchen. Şi acesta evoluează tot în atac. 

Reclamă

Astăzi, omul zilei la Parma a fost Valentin Mihăilă. "La mulţi ani!", i-a urat clubul italian fotbalistului care împlineşte 21 de ani.

Mihăilă a fost şi ţinta glumelor. "Îşi doreşte să plece de la Parma. Este furios că Dennis Man l-a pus în umbră. Niciun român nu i-a folosit poza pe Twitter", a glumit site-ul Gazetta del Sport, cel care a scris şi că "preşedintele Parmei i-a blocat numărul lui Gigi Becali pentru că a primit 74 de apeluri în care i se cerea să-l introducă pe teren pe Dennis Man".

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și