Închide meniul

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Gigi Becali: "Creier cu probleme!". Cum i-a ameninţat pe şeful FCSB şi pe Giovanni Becali. "Au sunat ca doi şobolănei disperaţi!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 13:39

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Gigi Becali: "Creier cu probleme!". Cum i-a ameninţat pe şeful FCSB şi pe Giovanni Becali. "Au sunat ca doi şobolănei disperaţi!"

AS.ro

Anamaria Prodan, acuzaţii şi ameninţări la adresa lui Gigi Becali şi Giovanni Becali

Anamaria Prodan a revenit cu lămuriri în conflictul cu Gigi Becali, care a spus că a ajuns să vorbească personal cu patronul Parmei prin intermediul lui Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”

"Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%! Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. Dar, când ai așa un patron-circ în România, nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul.

Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 mililioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari.

Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu. Să își vadă amândoi de bătrânețe liniștiți pe acasă! Atât mai spun eu. Și ei amândoi știu. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. În rest, pace și liniște. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a spus Anamaria Prodan, în prosport.

Anamaria Prodan, despre Gigi Becali: "Omul este cazul perfect de studiu la Facultatea de Medicină, creier cu probleme!"

Agentul FIFA a oferit explicaţii şi pentru acuzaţia lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a ironizat pe Reghecampf pentru că l-a trimis pe Dennis Man în Liga a 3-a, când îi antrena pe roş-albaştrii. De vină ar fi fost o clauză din contractul lui Man, potrivit Anamariei Prodan.

Reclamă

"Omul este cazul perfect de studiu la Facultatea de Medicină, creier cu probleme! Habar nu avea de Dennis Man. L-am sunat și l-am rugat să se uite la Cupa României. UTA juca iar Man era în Liga 2. Țipa că nu se uită el la Liga 2. L-am rugat și i-am zis că este un jucător fabulos la UTA. (…)

Dacă îmi aduc bine aminte, exista o clauză. Dacă Dennis joacă 10 meciuri la Steaua, achita Steaua încă o sumă. Nu știu acum exact, dar era mare suma. MM nu l-a vrut. Gigi a zis da după meci. Am vorbit, am aranjat tot. A ajuns la Dennis la Steaua. Doar eu și Gigi am știut.

Dupa 9 meciuri jucate, Gigi a început să urle să nu mai fie băgat că el nu mai da bani UTA-ei. Dennis nu a mai jucat o perioadă. Era disperat. Laur s-a enervat și l-a băgat pe teren. Era al zecelea meci. Gigi a turbat", a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și