Închide meniul

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Gigi Becali: "Creier cu probleme!". Cum i-a ameninţat pe şeful FCSB şi pe Giovanni Becali. "Au sunat ca doi şobolănei disperaţi!"

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 13:39

Anamaria Prodan nu îl iartă pe Gigi Becali: "Creier cu probleme!". Cum i-a ameninţat pe şeful FCSB şi pe Giovanni Becali. "Au sunat ca doi şobolănei disperaţi!"

AS.ro

Anamaria Prodan, acuzaţii şi ameninţări la adresa lui Gigi Becali şi Giovanni Becali

  • Transferul lui Man a declanşat războiul la FCSB
  • Gigi şi Giovanni Becali, la cuţite cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a revenit cu lămuriri în conflictul cu Gigi Becali, care a spus că a ajuns să vorbească personal cu patronul Parmei prin intermediul lui Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: "Să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”

"Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%! Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma. Dar, când ai așa un patron-circ în România, nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul.

Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 mililioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari.

Reclamă

Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc. Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu. Să își vadă amândoi de bătrânețe liniștiți pe acasă! Atât mai spun eu. Și ei amândoi știu. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. În rest, pace și liniște. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a spus Anamaria Prodan, în prosport.

Anamaria Prodan, despre Gigi Becali: "Omul este cazul perfect de studiu la Facultatea de Medicină, creier cu probleme!"

Agentul FIFA a oferit explicaţii şi pentru acuzaţia lui Gigi Becali. Patronul FCSB l-a ironizat pe Reghecampf pentru că l-a trimis pe Dennis Man în Liga a 3-a, când îi antrena pe roş-albaştrii. De vină ar fi fost o clauză din contractul lui Man, potrivit Anamariei Prodan.

Reclamă

"Omul este cazul perfect de studiu la Facultatea de Medicină, creier cu probleme! Habar nu avea de Dennis Man. L-am sunat și l-am rugat să se uite la Cupa României. UTA juca iar Man era în Liga 2. Țipa că nu se uită el la Liga 2. L-am rugat și i-am zis că este un jucător fabulos la UTA. (…)

Dacă îmi aduc bine aminte, exista o clauză. Dacă Dennis joacă 10 meciuri la Steaua, achita Steaua încă o sumă. Nu știu acum exact, dar era mare suma. MM nu l-a vrut. Gigi a zis da după meci. Am vorbit, am aranjat tot. A ajuns la Dennis la Steaua. Doar eu și Gigi am știut.

Dupa 9 meciuri jucate, Gigi a început să urle să nu mai fie băgat că el nu mai da bani UTA-ei. Dennis nu a mai jucat o perioadă. Era disperat. Laur s-a enervat și l-a băgat pe teren. Era al zecelea meci. Gigi a turbat", a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu