Închide meniul

Dezvăluiri uluitoare ale femeii care l-a dat de gol pe Marius Ioniţă că pariază împotriva propriei echipe. "Am un copil de crescut şi fac orice pentru el"

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 15:25

Reclamă
Dezvăluiri uluitoare ale femeii care l-a dat de gol pe Marius Ioniţă că pariază împotriva propriei echipe. "Am un copil de crescut şi fac orice pentru el"

Facebook Ioana Golea

Ioana Golea are dificultăţi din cauza lui Marius Ioniţă

Fost arbitru în ligile inferioare, Ioana a aflat că este însărcinată. A încercat să îl anunţe pe Marius Ioniţă că va fi tată, dar acesta a ignorat-o total. Acum, cea care era considerată una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul internaţional, se gândeşte să ia o hotărâre drastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Golea: "Îmi e cumplit de greu să mai cresc un copil de una singură"

"Da, sunt însărcinată în șase săptămâni, vestea m-a luat și pe mine prin surprindere. Marius nu a primit vestea foarte bine, ținând cont că citește mesajele mele, dar nu reacționează în niciun fel. Probabil că nu își dorește acest copil. Aș fi vrut să putem sta de vorbă, un copil nu este o jucărie. Din păcate, nu pot forța un dialog dacă el nu își dorește.

Pe 27 decembrie m-am dus la Breaza să îi spun că sunt însărcinată. Numai că, ce să vezi, el era în casă cu o altă femeie, o voleibalistă din Galați. Nu știu ce voi face pe viitor, dacă îl voi păstra sau nu (n.r. începe să plângă). Este foarte greu să crești un suflet de una singură. Eu mai am un copil pe care îl cresc fără ajutor, nu este deloc ușor. Am să mă hotărăsc până la sfârșitul acestei luni. Am sufletul sfâșiat, mă chinuie ideea de a face un avort, dar pe de altă partă îmi este cumplit de greu să mai cresc un copil de una singură. Este o decizie care mă macină și nu mă mai lasă să dorm noaptea", a declarat Ioana Golea pentru playsport.

Marius Ioniţă, acuzat că a pariat împotriva propriei echipe

Ioana Golea a prezentat destule dovezi cu biletele pariate, cu sume de până la 500 de lei, iar Ioniţă va răspunde în faţa legii. Jucătorul care a mai evoluat pentru Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu-Mare, ACS Berceni, Oțelul Galați, AFC Hărman și Viitorul Târgu-Jiu are mari probleme cu clubul de care aparţine.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și