Închide meniul

Dezvăluiri uluitoare ale femeii care l-a dat de gol pe Marius Ioniţă că pariază împotriva propriei echipe. "Am un copil de crescut şi fac orice pentru el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 15:25

Dezvăluiri uluitoare ale femeii care l-a dat de gol pe Marius Ioniţă că pariază împotriva propriei echipe. "Am un copil de crescut şi fac orice pentru el"

Facebook Ioana Golea

Ioana Golea are dificultăţi din cauza lui Marius Ioniţă

Fost arbitru în ligile inferioare, Ioana a aflat că este însărcinată. A încercat să îl anunţe pe Marius Ioniţă că va fi tată, dar acesta a ignorat-o total. Acum, cea care era considerată una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul internaţional, se gândeşte să ia o hotărâre drastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Golea: "Îmi e cumplit de greu să mai cresc un copil de una singură"

"Da, sunt însărcinată în șase săptămâni, vestea m-a luat și pe mine prin surprindere. Marius nu a primit vestea foarte bine, ținând cont că citește mesajele mele, dar nu reacționează în niciun fel. Probabil că nu își dorește acest copil. Aș fi vrut să putem sta de vorbă, un copil nu este o jucărie. Din păcate, nu pot forța un dialog dacă el nu își dorește.

Pe 27 decembrie m-am dus la Breaza să îi spun că sunt însărcinată. Numai că, ce să vezi, el era în casă cu o altă femeie, o voleibalistă din Galați. Nu știu ce voi face pe viitor, dacă îl voi păstra sau nu (n.r. începe să plângă). Este foarte greu să crești un suflet de una singură. Eu mai am un copil pe care îl cresc fără ajutor, nu este deloc ușor. Am să mă hotărăsc până la sfârșitul acestei luni. Am sufletul sfâșiat, mă chinuie ideea de a face un avort, dar pe de altă partă îmi este cumplit de greu să mai cresc un copil de una singură. Este o decizie care mă macină și nu mă mai lasă să dorm noaptea", a declarat Ioana Golea pentru playsport.

Marius Ioniţă, acuzat că a pariat împotriva propriei echipe

Ioana Golea a prezentat destule dovezi cu biletele pariate, cu sume de până la 500 de lei, iar Ioniţă va răspunde în faţa legii. Jucătorul care a mai evoluat pentru Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu-Mare, ACS Berceni, Oțelul Galați, AFC Hărman și Viitorul Târgu-Jiu are mari probleme cu clubul de care aparţine.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și