Închide meniul

Dennis Man i-a cucerit pe spanioli: “Cel mai important talent de la Gică Hagi încoace”. Cinci cluburi mari, în cursa pentru vedeta lui FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2021, 16:09

Reclamă
Dennis Man i-a cucerit pe spanioli: “Cel mai important talent de la Gică Hagi încoace”. Cinci cluburi mari, în cursa pentru vedeta lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man, pe lista "giganților" din Europa

“Cel mai important talent de la Gică Hagi până în prezent”, scriu jurnaliștii de la AS în materialul dedicat jucătorului de la FCSB. Spaniolii subliniază că, deși Dennis nu este un atacant veritabil, fotbalistul arădean a reușit totuși să puncteze de 18 ori și să furnizeze 10 pase decisive.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe radarul marilor cluburi din Europa 

“Există jucători care au toate capacitățile să aibă succes în fotbal. Dennis Man este unul dintre ei. Este un stângaci desăvârșit, care se remarcă prin evoluțiile sale excelente din acest sezon de Liga 1. La doar 22 de ani, el joacă pentru FCSB și, în toate competițiile, a reușit 18 goluri și 10 assist-uri. Statistici remarcabile pentru cineva care evoluează în banda dreaptă”, au spus aceștia.  

Publicația spaniolă mai menționează că Dennis Man a atras atenția mai multor cluburi mari de pe bătrânul continent, printre care Manchester City și Seviila. Potrivit sursei citate, “cetățenii” ar putea demara negocierile în curând, în timp ce Monchi, directorul sportiv al andaluzilor, deja l-a trecut pe Dennis Man pe lista de priorități. 

“Din acest motiv, România, o țară cunoscută la nivel mondial, este atât de entuziasmată de calitățile acestui tânăr. Manchester City ar putea deja să-l transfere, Monchi deja l-a luat în vizor la Sevilla și va rămâne mult timp cu ochii pe el”, au mai scris spaniolii. 

Dennis Man, asaltat cu oferte 

Din informațiile AS.ro, nu mai puțin de cinci cluburi s-au interesat de servicilile lui Dennis Man. Din câte se pare, singurul impediment în calea transferului lui Dennis Man de la FCSB la una dintre cele 5 echipe care-l doresc este prețul cerut de Gigi Becali – 15 milioane de euro. 

Reclamă

Cele cinci formații care îl doresc pe fotbalistul lui FCSB sunt Fenerbahce, Parma, Monaco, AS Roma și Zenit.  În acest moment, Man este golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Site-ul de specialitate transfermarkt i-a oferit o cotă de 6,5 milioane de euro.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și