Închide meniul

Dennis Man i-a cucerit pe spanioli: “Cel mai important talent de la Gică Hagi încoace”. Cinci cluburi mari, în cursa pentru vedeta lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2021, 16:09

Dennis Man i-a cucerit pe spanioli: “Cel mai important talent de la Gică Hagi încoace”. Cinci cluburi mari, în cursa pentru vedeta lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man, pe lista "giganților" din Europa

“Cel mai important talent de la Gică Hagi până în prezent”, scriu jurnaliștii de la AS în materialul dedicat jucătorului de la FCSB. Spaniolii subliniază că, deși Dennis nu este un atacant veritabil, fotbalistul arădean a reușit totuși să puncteze de 18 ori și să furnizeze 10 pase decisive.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe radarul marilor cluburi din Europa 

“Există jucători care au toate capacitățile să aibă succes în fotbal. Dennis Man este unul dintre ei. Este un stângaci desăvârșit, care se remarcă prin evoluțiile sale excelente din acest sezon de Liga 1. La doar 22 de ani, el joacă pentru FCSB și, în toate competițiile, a reușit 18 goluri și 10 assist-uri. Statistici remarcabile pentru cineva care evoluează în banda dreaptă”, au spus aceștia.  

Publicația spaniolă mai menționează că Dennis Man a atras atenția mai multor cluburi mari de pe bătrânul continent, printre care Manchester City și Seviila. Potrivit sursei citate, “cetățenii” ar putea demara negocierile în curând, în timp ce Monchi, directorul sportiv al andaluzilor, deja l-a trecut pe Dennis Man pe lista de priorități. 

“Din acest motiv, România, o țară cunoscută la nivel mondial, este atât de entuziasmată de calitățile acestui tânăr. Manchester City ar putea deja să-l transfere, Monchi deja l-a luat în vizor la Sevilla și va rămâne mult timp cu ochii pe el”, au mai scris spaniolii. 

Dennis Man, asaltat cu oferte 

Din informațiile AS.ro, nu mai puțin de cinci cluburi s-au interesat de servicilile lui Dennis Man. Din câte se pare, singurul impediment în calea transferului lui Dennis Man de la FCSB la una dintre cele 5 echipe care-l doresc este prețul cerut de Gigi Becali – 15 milioane de euro. 

Reclamă

Cele cinci formații care îl doresc pe fotbalistul lui FCSB sunt Fenerbahce, Parma, Monaco, AS Roma și Zenit.  În acest moment, Man este golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Site-ul de specialitate transfermarkt i-a oferit o cotă de 6,5 milioane de euro.  

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și