Închide meniul

Barcelona – Athletic Bilbao 2-3. Bascii au câştigat Supercupa Spaniei! Lionel Messi, eliminat în premieră în tricoul Barcei! Inaki Williams, gol de poveste

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2021, 21:10

Barcelona – Athletic Bilbao 2-3. Bascii au câştigat Supercupa Spaniei! Lionel Messi, eliminat în premieră în tricoul Barcei! Inaki Williams, gol de poveste

profimediaimages

Lionel Messi, eliminat în premieră în tricoul Barcelonei, în Supercupa Spaniei

Antoine Griezmann a arătat că este cel mai în formă jucător al catalanilor şi a avut o evoluţie stelară cu care a reuşit să-l eclipseze chiar şi pe căpitanul Lionel Messi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahtletic Bilbao a răpus-o pe Barcelona în Supercupa Spaniei

Griezmann a dezgheţat tabela în minutul 40, dar nu s-a putut bucura prea mult timp. Oscar De Marcos a reuşit să restabilească egalitatea până la pauză. Vârful transferat de la Atletico pentru 120 de milioane de euro s-a revanşat şi a dat lovitura de graţie. 

Starul de 29 de ani a punctat din nou în minutul 77, din pasa lui Jordi Alba. Griezmann a contribuit astfel la 4 goluri şi 3 pase decisive în ultimele patru meciuri ale Barcelonei. Mai mult, a ajuns la cinci reuşite în ultimele patru finale jucate, cu echipa de club sau naţionala Franţei. 

Când nimeni nu se mai aştepta, Asier Villalibre a făcut 2-2 după o fază fixă. A marcat în minutul 90 şi a trimis meciul în prelungiri. La scurt timp după reluarea jocului, Inaki Williams a reuşit o "bijuterie" de gol.  

Reclamă

VEZI AICI GOLUL SUPERB MARCAT DE INAKI WILLIAMS

Bilbao s-a apărat eroic, a câştigat cu 3-2 şi a cucerit Supercupa Spaniei. În semifinale o eliminase pe Real Madrid, graţie "dublei" lui Raul Garcia. Ronald Koeman a ratat şansa de a câştiga primul trofeul din postura de antrenor al Barcelonei.

Lionel Messi, primul cartonaș roșu în 753 de meciuri, în tricoul Barcelonei

Lionel Messi a primit cartonașul roșu în minutul 121. El a fost implicat într-un duel cu Villalibre. Arbitrul a dictat eliminarea după ce a urmărit reluările video și a observat că argentinianul și-a lovit adversarul. ”Riscă o suspendare între 4 și 12 meciuri”, scrie sport.es.

Reclamă 4 / 0/3

A fost prima eliminare pentru Messi în 753 de meciuri jucate pentru Barcelona. Messi a mai văzut cartonașul roșu de două ori: acum 15 ani, când era la Barca B, și la debutul la echipa națională a Argentinei, contra Ungariei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și