Închide meniul

Andrea Pirlo, cuvinte mari pentru Radu Drăgușin după Juventus – Genoa. "S-a descurcat foarte bine și și-a demonstrat calitățile!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2021, 7:10

Reclamă
Andrea Pirlo, cuvinte mari pentru Radu Drăgușin după Juventus – Genoa. "S-a descurcat foarte bine și și-a demonstrat calitățile!"

Profimediaimages

Radu Drăgușin a fost titularizat de Andrea Pirlo

Bianconerii au primit două goluri și au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în sferturile de finală. Andrea Pirlo a lăudat evoluția tânărului de 18 ani, Radu Drăgușin, care a fost integralist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, remarcatul lui Andrea Pirlo

"Drăgușin s-a descurcat foarte bine, este un jucător foarte interesant care se antrenează cu noi de câteva luni. Este tânăr interesant și și-a demonstrat deja calitățile", a declarat Andrea Pirlo la conferința de presă, citat de Gazzetta dello Sport.

Antrenorul lui Juventus și-ar fi dorit ca jucătorii săi să evite cele 30 de minute suplimentare, mai ales că au condus cu 2-0 încă de la jumătatea primei reprize.

"Am fi putut să ne mărim avantajul și să evităm prelungirile, astfel ne-am fi păstrat energia pentru meciul cu Inter. Totuși, este important că ne-am calificat, chiar și câștigarea Cupei Italiei este unul dintre obiectivele noastre. Au fost mulți debutanți pe teren, așa că au fost câteva neatenții", a spus Pirlo.

Duminică, Juventus are derby cu Inter în Serie A. În cazul unei victorii în deplasare, campionii Italiei se pot apropia la un singur punct de trupa lui Conte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și