Închide meniul

Andrea Pirlo, cuvinte mari pentru Radu Drăgușin după Juventus – Genoa. "S-a descurcat foarte bine și și-a demonstrat calitățile!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2021, 7:10

Andrea Pirlo, cuvinte mari pentru Radu Drăgușin după Juventus – Genoa. "S-a descurcat foarte bine și și-a demonstrat calitățile!"

Profimediaimages

Radu Drăgușin a fost titularizat de Andrea Pirlo

Bianconerii au primit două goluri și au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica în sferturile de finală. Andrea Pirlo a lăudat evoluția tânărului de 18 ani, Radu Drăgușin, care a fost integralist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, remarcatul lui Andrea Pirlo

"Drăgușin s-a descurcat foarte bine, este un jucător foarte interesant care se antrenează cu noi de câteva luni. Este tânăr interesant și și-a demonstrat deja calitățile", a declarat Andrea Pirlo la conferința de presă, citat de Gazzetta dello Sport.

Antrenorul lui Juventus și-ar fi dorit ca jucătorii săi să evite cele 30 de minute suplimentare, mai ales că au condus cu 2-0 încă de la jumătatea primei reprize.

"Am fi putut să ne mărim avantajul și să evităm prelungirile, astfel ne-am fi păstrat energia pentru meciul cu Inter. Totuși, este important că ne-am calificat, chiar și câștigarea Cupei Italiei este unul dintre obiectivele noastre. Au fost mulți debutanți pe teren, așa că au fost câteva neatenții", a spus Pirlo.

Duminică, Juventus are derby cu Inter în Serie A. În cazul unei victorii în deplasare, campionii Italiei se pot apropia la un singur punct de trupa lui Conte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și