Închide meniul

Alex Maxim pregătește o lovitură uriașă. Se va bate la titlu într-un campionat în care românii au scris istorie! "Transferul se va realiza în scurt timp"

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2021, 6:24

Reclamă
Alex Maxim pregătește o lovitură uriașă. Se va bate la titlu într-un campionat în care românii au scris istorie! "Transferul se va realiza în scurt timp"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Alex Maxim este pe punctul de a fi transferat de Beșiktaș

Beșiktaș a intrat pe fir și insistă pentru golgheterul lui Gaziantep. Conform jurnaliștilor de la Aksam, negocierile dintre Maxim și a doua cea mai titrată echipă din Turcia sunt avansate! "Vulturii" sunt pe primul loc în clasament și se pregătesc să arunce cu banii pentru a câștiga titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim, aproape de un transfer la Beșiktaș

"Beșiktaș a început deja negocierile pentru transferul decarului Alex Maxim. Fotbalistul de 30 de ani vrea să plece după demiterea lui Șumudică. Sergen Yalcin îl vrea și mutarea ar putea avea loc în scurt timp", a transmis sursa citată.

Alex Maxim a fost adus în Turcia la insistențele lui Marius Șumudică. A înscris de 9 ori în această ediție de campionat și este al treilea în topul golgheterilor. Numai Boupendza (12 goluri, Hatay) și Larin (11 goluri, Beșiktaș) s-au descurcat mai bine.

Alex Maxim ar putea pleca de la Gaziantep

Internaționalul român și-a manifestat public intenția de a pleca de la Gaziantep.

"Abia am aflat şi eu, încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aştept să mă vad mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă aşteptam la lucrul acesta acum.

Reclamă

Aveam o relaţie excelentă cu Şumudică şi cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rău pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Şumudica si sper ca asta să se întâmple cât mai curând", a spus Maxim pentru sport.ro.
 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și