Închide meniul

Alex Maxim pregătește o lovitură uriașă. Se va bate la titlu într-un campionat în care românii au scris istorie! "Transferul se va realiza în scurt timp"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2021, 6:24

Alex Maxim pregătește o lovitură uriașă. Se va bate la titlu într-un campionat în care românii au scris istorie! "Transferul se va realiza în scurt timp"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Alex Maxim este pe punctul de a fi transferat de Beșiktaș

Beșiktaș a intrat pe fir și insistă pentru golgheterul lui Gaziantep. Conform jurnaliștilor de la Aksam, negocierile dintre Maxim și a doua cea mai titrată echipă din Turcia sunt avansate! "Vulturii" sunt pe primul loc în clasament și se pregătesc să arunce cu banii pentru a câștiga titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Maxim, aproape de un transfer la Beșiktaș

"Beșiktaș a început deja negocierile pentru transferul decarului Alex Maxim. Fotbalistul de 30 de ani vrea să plece după demiterea lui Șumudică. Sergen Yalcin îl vrea și mutarea ar putea avea loc în scurt timp", a transmis sursa citată.

Alex Maxim a fost adus în Turcia la insistențele lui Marius Șumudică. A înscris de 9 ori în această ediție de campionat și este al treilea în topul golgheterilor. Numai Boupendza (12 goluri, Hatay) și Larin (11 goluri, Beșiktaș) s-au descurcat mai bine.

Alex Maxim ar putea pleca de la Gaziantep

Internaționalul român și-a manifestat public intenția de a pleca de la Gaziantep.

"Abia am aflat şi eu, încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aştept să mă vad mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă aşteptam la lucrul acesta acum.

Reclamă

Aveam o relaţie excelentă cu Şumudică şi cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rău pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Şumudica si sper ca asta să se întâmple cât mai curând", a spus Maxim pentru sport.ro.
 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și