Închide meniul

Pele, atac indirect la Cristiano Ronaldo! Ce a făcut O’Rei după ce portughezul i-a depășit totalul de goluri

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 12:48

Reclamă
Pele, atac indirect la Cristiano Ronaldo! Ce a făcut ORei după ce portughezul i-a depășit totalul de goluri

profimediaimages

Pele și-a schimbat descrierea de pe Instagram după ce Cristiano Ronaldi i-a depășit recordul de goluri marcate

Mai mult, Pele și-a schimbat descrierea de pe profilul de Instagram și a transmis un mesaj clar atât către Cristiano Ronaldo cât și către FIFA, care nu îi recunoaște totalul de reușite pe care fostul mare fotbalist și l-a asumat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele și-a schimbat Instagramul la câteva ore după reușita lui Cristiano Ronaldo

Legenda lui Santos a reacționat la doar câteva ore după reușita lui Cristiano Ronaldo, care i-a depășit cele 757 de goluri, ajungând la numărul 758.

O'Rei, care l-a felicitat pe Lionel Messi acum câteva săptămâni după ce l-a depășit ca cel mai bun marcator din istorie cu un singur club, nu a oferit niciun cuvânt pentru reușita portughezului.

El doar și-a schimbat descrierea de pe Instagram, adăugând una nouă pe lângă cele care deja existau: ”Cel mai bun marcator din toate timpurile (1,238)”.

Reclamă

Pele nu este de acord cu statisticile FIFA

Din nou, Pele contrazice astfel istoricul păstrat de FIFA, potrivit datelor căreia cel mai bun marcator din istorie a fost atacantul Josef Bican, care a reușit să înscrie 805 goluri oficiale.

Conform celor de la Bleacherreport, brazilianul a înscris într-adevăr acest număr de goluri, dar 526 dintre ele au fost în meciuri amicale și din turnee.

În mod oficial, sursa îl plasează pe Pele cu 757 de goluri în 812 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și