Închide meniul

Pele, atac indirect la Cristiano Ronaldo! Ce a făcut O’Rei după ce portughezul i-a depășit totalul de goluri

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 12:48

Pele, atac indirect la Cristiano Ronaldo! Ce a făcut ORei după ce portughezul i-a depășit totalul de goluri

profimediaimages

Pele și-a schimbat descrierea de pe Instagram după ce Cristiano Ronaldi i-a depășit recordul de goluri marcate

Mai mult, Pele și-a schimbat descrierea de pe profilul de Instagram și a transmis un mesaj clar atât către Cristiano Ronaldo cât și către FIFA, care nu îi recunoaște totalul de reușite pe care fostul mare fotbalist și l-a asumat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele și-a schimbat Instagramul la câteva ore după reușita lui Cristiano Ronaldo

Legenda lui Santos a reacționat la doar câteva ore după reușita lui Cristiano Ronaldo, care i-a depășit cele 757 de goluri, ajungând la numărul 758.

O'Rei, care l-a felicitat pe Lionel Messi acum câteva săptămâni după ce l-a depășit ca cel mai bun marcator din istorie cu un singur club, nu a oferit niciun cuvânt pentru reușita portughezului.

El doar și-a schimbat descrierea de pe Instagram, adăugând una nouă pe lângă cele care deja existau: ”Cel mai bun marcator din toate timpurile (1,238)”.

Reclamă

Pele nu este de acord cu statisticile FIFA

Din nou, Pele contrazice astfel istoricul păstrat de FIFA, potrivit datelor căreia cel mai bun marcator din istorie a fost atacantul Josef Bican, care a reușit să înscrie 805 goluri oficiale.

Conform celor de la Bleacherreport, brazilianul a înscris într-adevăr acest număr de goluri, dar 526 dintre ele au fost în meciuri amicale și din turnee.

În mod oficial, sursa îl plasează pe Pele cu 757 de goluri în 812 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și