Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 care a debutat în fotbal într-un meci cu Real Madrid: "A fost incredibil să joc împotriva lui Ronaldo şi Mourinho"

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2020, 10:36

Reclamă
Jucătorul din Liga 1 care a debutat în fotbal într-un meci cu Real Madrid: "A fost incredibil să joc împotriva lui Ronaldo şi Mourinho"

Profimedia

Jose Mourinho şi Ronaldo, pe vremea când făceau echipă la Real Madrid

Michael Pereira a debutat în fotbalul profesionist la Real Mallorca. Primul meci a fost unul de vis. Acesta a jucat împotriva lui Real Madrid, care era antrenată atunci de Jose Mourinho. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost incredibil pentru ca primul meu meci în care am jucat ca fotbalist profesionist a fost împotriva lui Real Madrid antrenat de Mourinho şi la care juca Cristiano Ronaldo”, a spus Michael Pereira într-un interviu acordat canalului de Youtube al campioanei. 

Michael Pereira a mai dezvăluit şi cum a ajuns să joace fotbal. 

"Aşa cum ţi-am zis, am patru surori şi nu voiau să se joace cu mine. Soluţia pentru părinţii mei era să îmi ia o minge şi să mi-o arunce. Mereu am avut noroc pentru că am crescut într-o zonă bună la casă cu gradină, acolo m-am putut juca liniştit” a mai spus Michael Pereira.

Soţia lui Michael Pereira, îndrăgostită de Cluj

Fotbalistul CFR-ului a mai spus că soţia sa este fascinată de Cluj. Acest lucru îi dă bătăi de cap jucătorului campioanei. Pereira a mai jucat 7 ani în Spania şi 3 în Turcia.

Reclamă

”Soţia mea vrea să mă ducă în toate părţile pentru că îi place foarte mult Clujul, îi place să iasă, dar noi fotbaliştii avem nevoie de odihnă”, a mai spus Pereira, care a dezvăluit şi cum i se spune în vestiarul campioanei: "Cel mai des îmi spun puma".

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și