Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 care a debutat în fotbal într-un meci cu Real Madrid: "A fost incredibil să joc împotriva lui Ronaldo şi Mourinho"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2020, 10:36

Jucătorul din Liga 1 care a debutat în fotbal într-un meci cu Real Madrid: "A fost incredibil să joc împotriva lui Ronaldo şi Mourinho"

Profimedia

Jose Mourinho şi Ronaldo, pe vremea când făceau echipă la Real Madrid

Michael Pereira a debutat în fotbalul profesionist la Real Mallorca. Primul meci a fost unul de vis. Acesta a jucat împotriva lui Real Madrid, care era antrenată atunci de Jose Mourinho. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost incredibil pentru ca primul meu meci în care am jucat ca fotbalist profesionist a fost împotriva lui Real Madrid antrenat de Mourinho şi la care juca Cristiano Ronaldo”, a spus Michael Pereira într-un interviu acordat canalului de Youtube al campioanei. 

Michael Pereira a mai dezvăluit şi cum a ajuns să joace fotbal. 

"Aşa cum ţi-am zis, am patru surori şi nu voiau să se joace cu mine. Soluţia pentru părinţii mei era să îmi ia o minge şi să mi-o arunce. Mereu am avut noroc pentru că am crescut într-o zonă bună la casă cu gradină, acolo m-am putut juca liniştit” a mai spus Michael Pereira.

Soţia lui Michael Pereira, îndrăgostită de Cluj

Fotbalistul CFR-ului a mai spus că soţia sa este fascinată de Cluj. Acest lucru îi dă bătăi de cap jucătorului campioanei. Pereira a mai jucat 7 ani în Spania şi 3 în Turcia.

Reclamă

”Soţia mea vrea să mă ducă în toate părţile pentru că îi place foarte mult Clujul, îi place să iasă, dar noi fotbaliştii avem nevoie de odihnă”, a mai spus Pereira, care a dezvăluit şi cum i se spune în vestiarul campioanei: "Cel mai des îmi spun puma".

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și