Închide meniul

Diego Maradona, omagiat din nou în Argentina! Stadionul ultimei echipe pe care a antrenat-o, Gimnasia la Plata, îi va purta numele

Gal Dorin Publicat: 19 decembrie 2020, 15:05

Reclamă
Diego Maradona, omagiat din nou în Argentina! Stadionul ultimei echipe pe care a antrenat-o, Gimnasia la Plata, îi va purta numele

Capital Pictures / CAP/FB via Hepta

Diego Maradona va fi din nou onorat în Argentina

O altă arena trecută prin viața lui Diego Armando Maradona, ”Unico de la Plata”, va adopta numele legendarului număr 10 argentinian. Acest stadion este cel pe care ultima echipă antrenată de Maradona, Gimnasia la Plata, obișnuiește să joace uneori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a fost construit în anii '90 pentru ca cele două echipe și mari rivale din Buenos Aires, Estudiantes și Gimnasia la Plata, să își dispute unele partide.

”Am decis să redenumim stadionul în onoarea lui Diego Armando Maradona. Diego era unic și merită ca acest stadion să-i poarte numele”, a anunțat Axel Kicillof, guvernatorul provinciei Buenos Aires.

"S-a sinucis!" Declaraţia şocantă făcută de fostul doctor al lui Maradona. "Se săturase de tot ce îl înconjura"

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit rezultatelor autopsiei. Fostul doctor al lui El Pibe d'Oro, Alfredo Cahe, spune însă că acesta s-a sinucis.

Alfredo Cahe este convins că Maradona a vrut să moară. A oferit drept argument şi dezvăluirea uneia dintre asistentele care au stat lângă fostul fotbalist la vila din Tigre, unde Maradona se recupera după operaţia suferită pe creier.

Reclamă
Reclamă 4

Alfredo Cahe, despre Maradona: "S-a sinucis!"

"Ultima oară l-am văzut în viață la clinica Olivos, unde fusese operat. Era sedat și dormea. Nu am putut să vorbesc cu el. Pur și simplu, mi-au închis ușa în față. Au motivat că un pacient are faimosul virus.

Când m-am dus să-l văd a doua oară, se sinucisese. Cred că s-a sinucis pentru că se săturase de tot ce îl înconjura. Totul ce s-a întâmplat a dus la sinucidere. Una dintre asistentele care au stat cu el până la sfârșit mi-a spus: 'Nu mai voia să trăiască. Era obosit'.

Reclamă

Dacă a avut ce spun că a avut, nu trebuia operat. Maradona a încercat să se sinucidă şi în Cuba", a spus Alfredo Cahe, care a oferit interviuri la posturile de televiziune Canal 9 şi America TV.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu traverstiții, cu homosexualii”

14:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek se joacă ACUM. Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice 2024

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și