Închide meniul

"Am fost cu calificarea pe masă, nu ştiu ce explicaţii au arbitrii". Edi Iordănescu se gândeşte la jocuri de culise. Verdictul specialiştilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2020, 21:00

"Am fost cu calificarea pe masă, nu ştiu ce explicaţii au arbitrii". Edi Iordănescu se gândeşte la jocuri de culise. Verdictul specialiştilor

Profimediaimages

CFR Cluj se consideră dezavantajată de arbitri

"L-a dat pentru că suntem români, suntem prea mici", a tunat şi a fulgerat portarul CFR-ului, care şi a fost eliminat la faza care a stârnit polemici. Edi Iordănescu este de aceeaşi părere cu el şi s-a gândit chiar că ar putea fi vorba de jocuri de culise. Se teme să nu fi avut de suferit din cauza scandalului în care au fost implicaţi Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Doar o nedreptate a făcut ca CFR să nu meargă în 'primăvara' europeană"

"Am fost cu calificarea pe masă. Doar o nedreptate extrem de mare a făcut ca CFR Cluj să nu meargă mai departe în primăvara europeană. Din păcate a venit acest moment gestionat din punctul meu de vedere extrem de neinspirat de arbitru şi această nedreptate ca CFR să iasă din competiţie.

Nu ştiu ce explicaţii poate să aibă brigada de arbitri, am văzut că nici echipa gazdă nu a solicitat nimic la acea fază. Efectiv numai brigada a văzut acea lovitură care consider că nu a fost. Recunosc că îmi fuge mintea şi la scandalul care a ieşit acum câteva zile cu brigada din România şi aş vrea să cred că nu a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat în această seară", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu înţeleg frustrarea jucătorilor şi antrenorului de la CFR Cluj. Foştii mari arbitri au amintit şi faptul că golul prin care feroviarii au deschis scorul a fost marcat din poziţie suspectă de ofsaid. Porumboiu se gândeşte că "centralul" francez ar fi putut lua decizii în compensare.

"Nu este penalty pentru următorul considerent. Este dreptul portarului să joace mingea cu mâna şi are dreptul să o şi boxeze. El se duce cu pumnul, dar joacă mingea. El nu se duce cu pumnul spre faţa adversarului. Dacă portarul rata mingea, da, era altceva. El joacă întâi mingea şi pe urmă se produce un contact involuntar", a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Reclamă

"A fost ofsaid la golul nostru, se vede foarte clar că jucătorul CFR-ului este mai aproape de linia porţii. Nu a văzut arbitrul… VAR-ul te ajută, VAR-ul te ridică, VAR-ul te coboară. Ne-a ajutat, dar ce a urmat mi-e greu să explic. Să nu fi încercat să o repare, cum ar zice românul.

Al 4-lea arbitru era conectat la treaba asta, staţi liniştiţi. Ei primesc informaţii în căşti. La faza respectivă nu este cel mai sigur penalty, numai că trebuie să fac nişte precizări. Sancţiunii disciplinară nu-i văd rostul decât dacă a folosit cuvinte injurioase. Trebuie să vedem dacă s-a întâmplat treaba asta. Nu este cel mai clar penalty, sub nicio formă", a declarat şi Adrian Porumboiu pentru sursa citată.

CFR Cluj a încheiat grupa A din Europa League pe poziţia a treia. A acumulat 5 puncte şi a ratat şansa de a da un adevărat tun financiar. Dacă s-ar fi calificat în 16-imi, în conturile clubului ar fi mai intrat aproximativ 2 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3

Trupa lui Edi Iordănescu este în faţa unui meci cu mare miză şi în Liga 1. CFR Cluj are derby cu FCSB, duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și