Închide meniul

"Am fost cu calificarea pe masă, nu ştiu ce explicaţii au arbitrii". Edi Iordănescu se gândeşte la jocuri de culise. Verdictul specialiştilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2020, 21:00

"Am fost cu calificarea pe masă, nu ştiu ce explicaţii au arbitrii". Edi Iordănescu se gândeşte la jocuri de culise. Verdictul specialiştilor

Profimediaimages

CFR Cluj se consideră dezavantajată de arbitri

"L-a dat pentru că suntem români, suntem prea mici", a tunat şi a fulgerat portarul CFR-ului, care şi a fost eliminat la faza care a stârnit polemici. Edi Iordănescu este de aceeaşi părere cu el şi s-a gândit chiar că ar putea fi vorba de jocuri de culise. Se teme să nu fi avut de suferit din cauza scandalului în care au fost implicaţi Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Doar o nedreptate a făcut ca CFR să nu meargă în 'primăvara' europeană"

"Am fost cu calificarea pe masă. Doar o nedreptate extrem de mare a făcut ca CFR Cluj să nu meargă mai departe în primăvara europeană. Din păcate a venit acest moment gestionat din punctul meu de vedere extrem de neinspirat de arbitru şi această nedreptate ca CFR să iasă din competiţie.

Nu ştiu ce explicaţii poate să aibă brigada de arbitri, am văzut că nici echipa gazdă nu a solicitat nimic la acea fază. Efectiv numai brigada a văzut acea lovitură care consider că nu a fost. Recunosc că îmi fuge mintea şi la scandalul care a ieşit acum câteva zile cu brigada din România şi aş vrea să cred că nu a avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat în această seară", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu înţeleg frustrarea jucătorilor şi antrenorului de la CFR Cluj. Foştii mari arbitri au amintit şi faptul că golul prin care feroviarii au deschis scorul a fost marcat din poziţie suspectă de ofsaid. Porumboiu se gândeşte că "centralul" francez ar fi putut lua decizii în compensare.

"Nu este penalty pentru următorul considerent. Este dreptul portarului să joace mingea cu mâna şi are dreptul să o şi boxeze. El se duce cu pumnul, dar joacă mingea. El nu se duce cu pumnul spre faţa adversarului. Dacă portarul rata mingea, da, era altceva. El joacă întâi mingea şi pe urmă se produce un contact involuntar", a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Reclamă

"A fost ofsaid la golul nostru, se vede foarte clar că jucătorul CFR-ului este mai aproape de linia porţii. Nu a văzut arbitrul… VAR-ul te ajută, VAR-ul te ridică, VAR-ul te coboară. Ne-a ajutat, dar ce a urmat mi-e greu să explic. Să nu fi încercat să o repare, cum ar zice românul.

Al 4-lea arbitru era conectat la treaba asta, staţi liniştiţi. Ei primesc informaţii în căşti. La faza respectivă nu este cel mai sigur penalty, numai că trebuie să fac nişte precizări. Sancţiunii disciplinară nu-i văd rostul decât dacă a folosit cuvinte injurioase. Trebuie să vedem dacă s-a întâmplat treaba asta. Nu este cel mai clar penalty, sub nicio formă", a declarat şi Adrian Porumboiu pentru sursa citată.

CFR Cluj a încheiat grupa A din Europa League pe poziţia a treia. A acumulat 5 puncte şi a ratat şansa de a da un adevărat tun financiar. Dacă s-ar fi calificat în 16-imi, în conturile clubului ar fi mai intrat aproximativ 2 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3

Trupa lui Edi Iordănescu este în faţa unui meci cu mare miză şi în Liga 1. CFR Cluj are derby cu FCSB, duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
  • CFR Cluj a ratat calificarea în 16-imile Europa League
  • AS.RO LIVE va debuta vineri, de la 10:30! Legenda Stelei, Marius Lăcătuş, va fi primul invitat. Emisiunea va fi în direct pe site-ul www.as.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și