Închide meniul

"A dat penalty pentru că suntem români". Cristi Bălgrădean, acuze incredibile după ce a văzut roşu cu Young Boys. "Suntem prea mici!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2020, 19:12

Reclamă
"A dat penalty pentru că suntem români". Cristi Bălgrădean, acuze incredibile după ce a văzut roşu cu Young Boys. "Suntem prea mici!"

Profimediaimages

Arbitrul a acordat penalty la intervenţia lui Cristi Bălgrădean

Portarul lui CFR Cluj a văzut cartonaşul roşu în minutul 90, la faza la care elveţienii au primit penalty. "Centralul" partidei i-a transmis că l-a eliminat pentru proteste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean, reacţie violentă după eşecul suferit de CFR Cluj cu Young Boys

"Suntem prea mici, probabil a dat penalty pentru că suntem români. E o dezamăgire mare în rândul echipei şi a României. Nu meritam să pierdem această calificare, dar după părerea mea acest arbitru a făcut să pierdem.

Nu am apucat să ajung la el. A zis că mi-a dat cartonaş roşu pentru proteste…ce proteste, că nu am apucat să ajung la el să îl întreb?! Aşa cred, că suntem prea mici. Cred că după aspectul jocului trebuia să meargă CFR Cluj în 16-imi. 

Cred eu că a văzut toată Europa. La fel a fost şi cu AS Roma. Acum iar penalty, dar a fost decisiv. Din păcate pentru CFR, pentru România, s-a terminat campania europeană.

Dezamăgirea este mare, probabil astăzi o să mai stăm să povestim la masă, iar de mâine trebuie să ne gândim la meciul cu FCSB de duminică", a declarat Cristi Bălgrădean la Digi Sport.

Reclamă

CFR Cluj a încheiat grupa A din Europa League pe locul 3. A înregistrat o singură victorie, cea cu CSKA Sofia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și