Închide meniul

Mircea Lucescu, aproape de bătaie cu Răzvan Raț: ”Mi s-a pus o ceață. Am vrut o secundă să îi dau cu ceva în cap!”

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 19:07

Reclamă
Mircea Lucescu, aproape de bătaie cu Răzvan Raț: ”Mi s-a pus o ceață. Am vrut o secundă să îi dau cu ceva în cap!”

profimediaimages

Răzvan Raț a povestit un moment tensionat din vremea când lucra cu Mircea Lucescu

Răzvan Raț și-a adus aminte despre momentul în care aproape că nu și-a mai putut controla gesturile la adresa celui care îi era pe atunci antrenor, dar i-a fost teamă pentru viitorul carierei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raț:”Trebuia să mă liniștesc și să înghit și lucrul ăsta”

Fostul fundaș al naționalei a recunoscut că înfrângerea cu 1-5 în fața Barcelonei a fost aproape să fie picătura care umplea paharul.

”După meciul cu Barcelona. Am pierdut cu 5-1, eram la interviu. S-a auzit vocea lui nea Mircea: "Spune, bă, că am luat două goluri din cauza ta! Spune asta!". Sincer vă spun… N-am mai spus asta nimănui. 

Poate doar prietenilor, dar niciodată public. În momentul în care am auzit asta mi s-a pus o ceață și m-am gândit o secundă, două să iau microfonul și să dau după el. Îmi venea să-i dau cu ceva în cap!

Mi-am dat seama că în momentul ăla cariera mea se va termina. Sau trebuia să mă liniștesc. Asta-i viața. Și să înghit și lucrul ăsta. 

Reclamă

Unele reacțiile ale lui Mircea Lucescu sunt oarecum deplasate în anumite momente, dar era antrenorul meu. N-aveam ce să comentez, deși am avut o secundă în care am vrut să dau cu microfonul după el!”, a recunoscut Răzvan Raț.

Răzvan Raț a explicat calitățile lui Mircea Lucescu

Totuși, Raț a avut și foarte multe cuvinte de laudă la adresa fostului său antrenor și a explicat de ce ”Il Luce” continue să aibă atâta succes la nivel internațional.

”E un antrenor mare, care știe să lucreze cu tinerii. Este antrenorul care face din echipe mici echipe mari. În echipe cu jucători no-name le crește valoare acestora și îi duce la nivelul lor maxim”, a explicat fostul fundaș într-un interviu pentru GSP.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și