Închide meniul

Mircea Lucescu, aproape de bătaie cu Răzvan Raț: ”Mi s-a pus o ceață. Am vrut o secundă să îi dau cu ceva în cap!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 19:07

Mircea Lucescu, aproape de bătaie cu Răzvan Raț: ”Mi s-a pus o ceață. Am vrut o secundă să îi dau cu ceva în cap!”

profimediaimages

Răzvan Raț a povestit un moment tensionat din vremea când lucra cu Mircea Lucescu

Răzvan Raț și-a adus aminte despre momentul în care aproape că nu și-a mai putut controla gesturile la adresa celui care îi era pe atunci antrenor, dar i-a fost teamă pentru viitorul carierei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raț:”Trebuia să mă liniștesc și să înghit și lucrul ăsta”

Fostul fundaș al naționalei a recunoscut că înfrângerea cu 1-5 în fața Barcelonei a fost aproape să fie picătura care umplea paharul.

”După meciul cu Barcelona. Am pierdut cu 5-1, eram la interviu. S-a auzit vocea lui nea Mircea: "Spune, bă, că am luat două goluri din cauza ta! Spune asta!". Sincer vă spun… N-am mai spus asta nimănui. 

Poate doar prietenilor, dar niciodată public. În momentul în care am auzit asta mi s-a pus o ceață și m-am gândit o secundă, două să iau microfonul și să dau după el. Îmi venea să-i dau cu ceva în cap!

Mi-am dat seama că în momentul ăla cariera mea se va termina. Sau trebuia să mă liniștesc. Asta-i viața. Și să înghit și lucrul ăsta. 

Reclamă

Unele reacțiile ale lui Mircea Lucescu sunt oarecum deplasate în anumite momente, dar era antrenorul meu. N-aveam ce să comentez, deși am avut o secundă în care am vrut să dau cu microfonul după el!”, a recunoscut Răzvan Raț.

Răzvan Raț a explicat calitățile lui Mircea Lucescu

Totuși, Raț a avut și foarte multe cuvinte de laudă la adresa fostului său antrenor și a explicat de ce ”Il Luce” continue să aibă atâta succes la nivel internațional.

”E un antrenor mare, care știe să lucreze cu tinerii. Este antrenorul care face din echipe mici echipe mari. În echipe cu jucători no-name le crește valoare acestora și îi duce la nivelul lor maxim”, a explicat fostul fundaș într-un interviu pentru GSP.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și