Închide meniul

Cosmin Contra, intervievat de spanioli după scandalul cu Sebastian Colțescu: ”E terminat!”. Ce a spus despre Pablo Cortacero

Gal Dorin Publicat: 9 decembrie 2020, 13:16

Reclamă
Cosmin Contra, intervievat de spanioli după scandalul cu Sebastian Colțescu: ”E terminat!”. Ce a spus despre Pablo Cortacero

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a vorbit despre scandalul cu Sebastian Colțescu și situația de la Dinamo

Cosmin Contra a declarat că Sebastian Colțescu este cunoscut în România drept un arbitru controversat, cu decizii uneori greu de înțeles, dar că acesta nu ar fi rasist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: ”A făcut o greșeală fără să își dea seama”

”Îl cunosc pe Colțescu. Este un arbitru controversat în România, dar nu rasist. Poate că i-a scăpat. Am auzit și eu la televizor ce a spus și acel cuvânt în română înseamnă ”negru”, nu ”un om de culoare”.

Cred că a făcut o greșeală fără să își dea seama. Dar, atâta timp cât ea s-a întâmplat, a luat amploarea pe care a luat-o și el o să fie terminat”, a declarat Contra pentru spaniolii de la Marca.

Cosmin Contra: ”Cortacero mi-a prezentat un proiect similar cu Real Madrid și Barcelona”

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit și despre experiența dramatică trăită din postura de antrenor al ”câinilor”. Contra și-a justificat decizia de a se întoarce în România prin prisma promisiunilor lui Pablo Cortacero.

”Pablo Cortacero m-a sunat și mi-a prezentat un proiect foarte interesant, cu idei pentru a face un club mare precum Real Madrid și Barcelona, aici în Spania.

Reclamă

Mi-am dorit mult să mă întorc în țara mea. A părut drept un proiect unde au ajuns mulți jucători din Spania, totul a părut grozav…până ne-am trezit la realitate, iar realitatea a fost că nu au pus nici măcar un euro în conturile clubului și am trăit din drepturile de televiziune”, a povestit Cosmin Contra.

Mesajul lui Cosmin Contra pentru fani. De ce nu a rămas la Dinamo pănă la finalul anului

Cosmin Contra se odihneşte în Spania după despărţirea de Dinamo. "Guriţă" le-a explicat fanilor de ce nu a mai rămas în Ştefan cel Mare până la finalul lui 2020. Situaţia devenise greu de suportat după promisiunile neonorate ale lui Pablo Cortacero.

"Probabil că toți ceilalți suporteri și-ar fi dorit să mai rămân până în decembrie, dar e clar că ce am simțit eu de acum o lună de zile nu poate să înțeleagă nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Cum m-am simțit zi de zi și felul în care ajungeam la antrenamente, ce se întampla la antrenamentele, problemele care erau zi de zi. Am suferit prea mult și chiar simțeam nevoia să mă dau la o parte", a mărturisit Cosmin Contra.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și