Închide meniul

Harlem Gnohere le-a spus francezilor prin ce a trecut cu Ovidiu Haţegan. "Fanii făceau sunete de maimuţă, iar el mi-a spus că nu a auzit nimic!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2020, 8:27

Reclamă
Harlem Gnohere le-a spus francezilor prin ce a trecut cu Ovidiu Haţegan. "Fanii făceau sunete de maimuţă, iar el mi-a spus că nu a auzit nimic!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Harlem Gnohere a avut un incident cu Ovidiu Haţegan

Francezii au luat imediat o reacţie de la Harlem Gnohere, atacantul care a jucat pentru marile rivale din Liga 1, FCSB şi Dinamo. "Bizonul" a amintit un episod petrecut într-un derby de pe Arena Naţională, încheiat 3-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere l-a taxat pe Ovidiu Haţegan

Gnohere a dezvăluit că fanii lui Dinamo au avut atunci scandări rasiste, dar Haţegan le-a trecut cu vederea.

"Când jucam la FCSB, am auzit nişte sunete de maimuţă făcute de fanii lui Dinamo. Ovidiu Haţegan mi-a spus că el nu a auzit nimic.

Nu e pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva. Şi anul trecut la fel au făcut. I-am spus arbitrului şi e trist. Mai ales că am jucat şi pentru ei. Felul în care m-au insultat e josnic. Prefer să îmi înjure familia, dar să nu facă sunete de maimuţă", a declarat Harlem Gnohere pentru RMC Sport.

În acel meci, în care Gnohere a deschis scorul, unul dintre asistenţii lui Haţegan a fost chiar Octavian Şovre. Ion Crăciunescu crede că orădeanul nu este cel care a provocat scandalul de pe Parc des Princes.

Reclamă

Ion Crăciunescu nu crede că Sebastian Colţescu este vinovat

"După părerea mea este o greşeală anormală, gravă, pe care a produs-o Octavian Şovre, nu Colţescu. Am ascultat astăzi înregistrarea din nou şi nu era vocea lui Colţescu. Era vocea lui Şovre. Este gravă pentru că el repetă de trei ori acest cuvânt.

Lucrul acesta va crea un adevărat tsunami asupra arbitrilor care au greşit. Eu am ascultat şi înregistrarea şi ştiu destul de bine şi vocea lui Colţescu şi cea a lui Şovre. Oricum este o persoană din brigadă, mai grav dacă este asistentul.

Atât timp cât s-a sesizat doamna Mărăcineanu, care este ministrul Sportului în Franţa, atât timp cât o ţară întreagă, Turcia, s-a sesizat…UEFA Champions League este o competiţia a fair-play-ului, n-am auzit niciun scandal de când este această competiţie, niciodată!", a declarat Ion Crăciunescu pentru observatornews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
Vezi toate știrile
Citește și