Închide meniul

Harlem Gnohere le-a spus francezilor prin ce a trecut cu Ovidiu Haţegan. "Fanii făceau sunete de maimuţă, iar el mi-a spus că nu a auzit nimic!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2020, 8:27

Harlem Gnohere le-a spus francezilor prin ce a trecut cu Ovidiu Haţegan. "Fanii făceau sunete de maimuţă, iar el mi-a spus că nu a auzit nimic!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Harlem Gnohere a avut un incident cu Ovidiu Haţegan

Francezii au luat imediat o reacţie de la Harlem Gnohere, atacantul care a jucat pentru marile rivale din Liga 1, FCSB şi Dinamo. "Bizonul" a amintit un episod petrecut într-un derby de pe Arena Naţională, încheiat 3-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere l-a taxat pe Ovidiu Haţegan

Gnohere a dezvăluit că fanii lui Dinamo au avut atunci scandări rasiste, dar Haţegan le-a trecut cu vederea.

"Când jucam la FCSB, am auzit nişte sunete de maimuţă făcute de fanii lui Dinamo. Ovidiu Haţegan mi-a spus că el nu a auzit nimic.

Nu e pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva. Şi anul trecut la fel au făcut. I-am spus arbitrului şi e trist. Mai ales că am jucat şi pentru ei. Felul în care m-au insultat e josnic. Prefer să îmi înjure familia, dar să nu facă sunete de maimuţă", a declarat Harlem Gnohere pentru RMC Sport.

În acel meci, în care Gnohere a deschis scorul, unul dintre asistenţii lui Haţegan a fost chiar Octavian Şovre. Ion Crăciunescu crede că orădeanul nu este cel care a provocat scandalul de pe Parc des Princes.

Reclamă

Ion Crăciunescu nu crede că Sebastian Colţescu este vinovat

"După părerea mea este o greşeală anormală, gravă, pe care a produs-o Octavian Şovre, nu Colţescu. Am ascultat astăzi înregistrarea din nou şi nu era vocea lui Colţescu. Era vocea lui Şovre. Este gravă pentru că el repetă de trei ori acest cuvânt.

Lucrul acesta va crea un adevărat tsunami asupra arbitrilor care au greşit. Eu am ascultat şi înregistrarea şi ştiu destul de bine şi vocea lui Colţescu şi cea a lui Şovre. Oricum este o persoană din brigadă, mai grav dacă este asistentul.

Atât timp cât s-a sesizat doamna Mărăcineanu, care este ministrul Sportului în Franţa, atât timp cât o ţară întreagă, Turcia, s-a sesizat…UEFA Champions League este o competiţia a fair-play-ului, n-am auzit niciun scandal de când este această competiţie, niciodată!", a declarat Ion Crăciunescu pentru observatornews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și