Închide meniul

Diego Maradona l-a întrecut pe Cristi Borcea! Argentinianul a avut 11 copii. Moştenirea impresionantă pentru care se luptă aceştia

Mihai Ispas Publicat: 2 decembrie 2020, 13:51

Reclamă
Diego Maradona l-a întrecut pe Cristi Borcea! Argentinianul a avut 11 copii. Moştenirea impresionantă pentru care se luptă aceştia

profimediaimages

Moştenirea impresionantă pentru care se luptă copiii lui Diego Maradona

În momentul în care a încetat din viaţă, Diego Maradona avea cinci copii legitimi. Din mariajul cu Claudia Villafane au apărut Dalma, în 1987, şi Giannina, trei ani mai târziu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce ar putea fi deshumat Diego Maradona

Cel mai mare copil al lui Maradona, Diego Junior, s-a născut în Italia din relaţia cu Cristiana Sinagra. El a fost recunoscut abia în 2007 de fostul mare fotbalist.  Jana s-a născut în 1995 din relaţia cu Valeria Sabalain şi a fost recunoscută oficial în 2008. Iar mezinul Diego Fernando s-a născut în 2013, din relaţia cu Verona Ojeda.

Cel puţin alţi şase copii susţin că Maradona este tatăl lor, scrie însă Gazzetta dello Sport. Ei apucaseră să demareze formalităţile juridice în momentul în care El Pibe D'Oro a murit.

Este vorba despre Santiago Lara, un tânăr din Argentina, născut în 2001. Avocatul acestuia a apărut la mai multe posturi de televiziune unde a anunţat că a cerut deshumarea lui Maradona pentru a putea fi prelevată o probă ADN. 

Magali Gil s-a născut tot în Argentina, în urmă cu 24 de ani. Iar gemenele Joana şi LKu şi băieţii Javielito şi Harold s-ar fi născut între 2000 şi 2005, când Maradona a stat mult timp în Cuba. În total, numărul copiilor ar fi de 11, cu doi mai mult decât fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Reclamă

Moştenirea lui Diego Maradona, de peste 65 de milioane de dolari

În momentul în care a murit, Maradona a lăsat în conturi aproximativ 100.000 de dolari, potrivit surselor citate în presa internaţională. Presa din Argentina susţine însă că dacă sunt luate în calcul şi proprietăţile şi bunurile deţinute de fostul mare fotbalist, averea acestuia ar ajunge la cel puţin 65 de milioane de dolari! 

În Argentina, Maradona avea cinci case şi mai multe maşini. Alte bunuri de valoare, despre care nu se ştiu multe detalii, au fost lăsate de fostul fotbalist în Dubai, unde a activat ca antrenor. Printre acestea sunt două maşini de lux şi mai multe cadouri.

Maradona ar mai fi primit daruri costisitoare şi din Belarus şi avea mai multe contracte de sponsorizare în derulare. Argentinianul mai era implicat la mai multe şcoli de fotbal din China, la un hotel din Cuba şi avea afaceri în Venezuela şi Italia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și