Închide meniul

Diego Maradona l-a întrecut pe Cristi Borcea! Argentinianul a avut 11 copii. Moştenirea impresionantă pentru care se luptă aceştia

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 2 decembrie 2020, 13:51

Diego Maradona l-a întrecut pe Cristi Borcea! Argentinianul a avut 11 copii. Moştenirea impresionantă pentru care se luptă aceştia

profimediaimages

Moştenirea impresionantă pentru care se luptă copiii lui Diego Maradona

În momentul în care a încetat din viaţă, Diego Maradona avea cinci copii legitimi. Din mariajul cu Claudia Villafane au apărut Dalma, în 1987, şi Giannina, trei ani mai târziu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce ar putea fi deshumat Diego Maradona

Cel mai mare copil al lui Maradona, Diego Junior, s-a născut în Italia din relaţia cu Cristiana Sinagra. El a fost recunoscut abia în 2007 de fostul mare fotbalist.  Jana s-a născut în 1995 din relaţia cu Valeria Sabalain şi a fost recunoscută oficial în 2008. Iar mezinul Diego Fernando s-a născut în 2013, din relaţia cu Verona Ojeda.

Cel puţin alţi şase copii susţin că Maradona este tatăl lor, scrie însă Gazzetta dello Sport. Ei apucaseră să demareze formalităţile juridice în momentul în care El Pibe D'Oro a murit.

Este vorba despre Santiago Lara, un tânăr din Argentina, născut în 2001. Avocatul acestuia a apărut la mai multe posturi de televiziune unde a anunţat că a cerut deshumarea lui Maradona pentru a putea fi prelevată o probă ADN. 

Magali Gil s-a născut tot în Argentina, în urmă cu 24 de ani. Iar gemenele Joana şi LKu şi băieţii Javielito şi Harold s-ar fi născut între 2000 şi 2005, când Maradona a stat mult timp în Cuba. În total, numărul copiilor ar fi de 11, cu doi mai mult decât fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea.

Reclamă

Moştenirea lui Diego Maradona, de peste 65 de milioane de dolari

În momentul în care a murit, Maradona a lăsat în conturi aproximativ 100.000 de dolari, potrivit surselor citate în presa internaţională. Presa din Argentina susţine însă că dacă sunt luate în calcul şi proprietăţile şi bunurile deţinute de fostul mare fotbalist, averea acestuia ar ajunge la cel puţin 65 de milioane de dolari! 

În Argentina, Maradona avea cinci case şi mai multe maşini. Alte bunuri de valoare, despre care nu se ştiu multe detalii, au fost lăsate de fostul fotbalist în Dubai, unde a activat ca antrenor. Printre acestea sunt două maşini de lux şi mai multe cadouri.

Maradona ar mai fi primit daruri costisitoare şi din Belarus şi avea mai multe contracte de sponsorizare în derulare. Argentinianul mai era implicat la mai multe şcoli de fotbal din China, la un hotel din Cuba şi avea afaceri în Venezuela şi Italia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și