Închide meniul

CFR Cluj, fără antrenor pe bancă în meciul cu CSKA Sofia. "Nu se pune problema revenirii lui Miriuţă". Detalii din interior

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 13:57

Reclamă
CFR Cluj, fără antrenor pe bancă în meciul cu CSKA Sofia. "Nu se pune problema revenirii lui Miriuţă". Detalii din interior

Profimediaimages

CFR Cluj a rămas fără antrenor după plecarea lui Dan Petrescu

Oficialii grupării din Gruia au anunţat că sunt şanse minime pentru a i se găsi un înlocuitor "Bursucului" până la partida cu bulgarii, de joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj

"Părţile s-au înţeles amiabil, dar detaliile despre despărţire sunt confidenţiale. Salariile sunt confidenţiale. Este o înţelegere perfectă, e bine aşa. La noi rămâne Panin, cunoaşte foarte bine clubul. Mai rămân şi oameni din staff.

Eu cred că nu vom avea un antrenor cu CSKA, nu cred că se vor rezolva toate problemele până joi, cât să fie făcute toate actele. 

Iată că e prima dată când din 6 meciuri un antrenor de la CFR pierde 5. Când s-a mai întâmplat asta şi să rămână în continuare antrenor? E cumva o îngrijorare că după 6 meciuri ai 5 meciuri pierdute, o mare parte acasă. Ne gândim şi cu cine. Trebuie să fie şi Dan Petrescu realist şi să se gândească cum am pierdut cu UTA, cu Poli Iaşi…", a declarat Ştefan Gadola, acţionar la CFR Cluj, la Digi Sport.

Gadola a ţinut să asigure că este exclusă o revenire a lui Vasile Miriuţă pe banca deţinătoarei trofeului Ligii 1. Adi Mutu are cele mai mari şanse să preia postul rămas liber după plecarea lui Dan Petrescu.

Reclamă

"Îl cunosc foarte bine pe Miriuţă, dar nu i-am spus niciodată să se întoarcă. Sunt poveşti, nu s-a discutat despre asta. Miriuţă mi-e drag, dar nu s-a discutat niciodată problema revenirii.

E normal ca Neluţu Varga să se gândească la Adi Mutu, e acţionarul majoritar şi are dreptul să-şi aleagă", a mai spus Ştefan Gadola.

Dumitru Dragomir, convins că Adi Mutu este o soluţie excelentă pentru CFR Cluj

Da, îl văd pe Mutu la CFR, de ce nu? Părerea mea este că nu de antrenori ducem lipsă. Mare brânză să plece de la națională.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir susține că Mutu va pleca de la naționala U21 pentru a prelua CFR. Conform fostului șef de la LPF, ”Briliantul” are un salariu de 3.000 de euro pe lună, la reprezentativa mică, iar la ardeleni ar urma să încaseze 20.000 de euro pe lună.

La națională stă pe 3.000 de euro, la CFR se duce pe 20.000 de euro. Eu cred că ar face față la CFR. E tare Mutu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și