Închide meniul

Jurgen Klopp, exploziv după ce VAR i-a anulat două goluri: ”Offside cu subrațul, cu sigla clubului!”. Ce a spus despre Salah

Gal Dorin Publicat: 28 noiembrie 2020, 15:53

Reclamă
Jurgen Klopp, exploziv după ce VAR i-a anulat două goluri: ”Offside cu subrațul, cu sigla clubului!”. Ce a spus despre Salah

profimediaimages

Jurgen Klopp a criticat sistemul VAR după ce acesta a anulat două goluri pentru Liverpool

Liverpool a avut două goluri anulate de VAR în partida cu Brighton, același VAR care a dat și penalty pentru adversarii ”cormoranilor” în prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp s-a arătat extrem de ironic la finalul partidei și l-a criticat și pe reporterul care îl intervieva, acuzându-l că presa vrea mereu să scoată un titlu de la el.

Jurgen Klopp: ”Dați-vă singuri răspunsurile”

”Suntem obișnuiți să fie offside doar cu subrațul și cu sigla clubului. Am auzit că Sadio (n.r. Mane) a fost în poziție regulamentară…A fost o decizie corectă a arbitrilor!”

Întrebat de reporterul mirat de ce afirmă asta, Klopp a răbufnit brusc:

Reclamă

”Încerci să creezi un titlu pe seama mea. Așa faceți mereu. Dacă zic acum că a fost penalty, tot nu sunteți mulțumiți.

Ce vreți să auziți? Dați-vă singuri răspunsurile atunci? Am zis că a fost penalty pentru că arbitrul a dat penalty”, a răbufnit Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp și-a lăudat jucătorii

În ciuda egalului, antrenorul lui Liverpool și-a lăudat jucătorii și a precizat că în fotbal ai nevoie și de puțin noroc.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu aș putea fi mai mândru de băieți. Au jucat așa cum trebuia să jucăm, ne-am chinuit puțin în prima jumătate de oră, dar în a doua repriză am avut probleme cu energia.

Totul a fost bine, dar am avut ghinion, este ce este. În fotbal, ai mereu nevoie de puțin noroc pentru a câștiga meciurile dificile din deplasare

Să joci miercuri, apoi sâmbătă de la 12:00 este periculos pentru jucători”, s-a plâns Jurgen Klopp, continuând inițiativa pe care a început-o cu Pep Guardiola.

Managerul a cerut și ca Premier League să treacă înapoi la cinci schimbări permise pe meci până la încheierea pandemiei.

Jurgen Klopp despre Mo Salah

Klopp l-a schimbat pe abia-revenitul Mo Salah, iar egipteanul nu și-a băgat în seamă antrenorul atunci când a ieșit de pe teren. Klopp nu a părut însă prea afectat de acest lucru.

”Problema este că el a avut COVID-19, a fost pe bară, nu îi place, dar trebuie să avem grijă de el”, a explicat antrenorul german într-un interviu pentru BT Sport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și