Închide meniul

Reacţia FRF, după ce Florin Cîţu a anunţat că au fost făcute controale de ANAF la sediul instituţiei conduse de Răzvan Burleanu

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2020, 14:35

Reclamă
Reacţia FRF, după ce Florin Cîţu a anunţat că au fost făcute controale de ANAF la sediul instituţiei conduse de Răzvan Burleanu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Controale ANAF la sediul FRF

Oficialul guvernamental a declarat că investigațiile sunt în vigoare și, atunci când întregul proces va fi completat, el va fi făcut public. FRF a transmis un comunicat pe această temă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În urma anunțului domnului Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, privind un control fiscal, Federația Română de Fotbal își manifestă toată disponibilitatea de a conlucra cu ANAF în vederea desfășurării acestuia.

Acțiunea este simplificată de faptul că FRF a implementat în ultimii șase ani proceduri financiar-contabile transparente prin raportări anuale detaliate, prin digitalizarea proceselor financiare (ERP & BI), prin introducerea sistemului exclusiv de plăți electronice pentru trasabilitatea oricărei tranzacții, prin crearea de proceduri interne pentru achiziții, cât și prin toate mecanismele ISO 9001 privind managementul calității proceselor administrative.
Totodată, reamintim că Federația Română de Fotbal a instituit mecanisme de control proprii prin audit intern, audit extern derulat de Deloitte România și o auditare specială a utilizării fondurilor externe realizată de BDO LLP London.

Federația Română de Fotbal a început să implementeze încă din 2014 principiile bunei-guvernanțe, devenind în timp un model de bune practici recunoscut la nivel regional", se arată în comunicatul FRF.

Anunţul făcut de Florin Cîţu

"În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public. În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public", a declarat Florin Cîțu, fără a oferi mai multe detalii referitoare la acestea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și