Închide meniul

Reacţia FRF, după ce Florin Cîţu a anunţat că au fost făcute controale de ANAF la sediul instituţiei conduse de Răzvan Burleanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2020, 14:35

Reacţia FRF, după ce Florin Cîţu a anunţat că au fost făcute controale de ANAF la sediul instituţiei conduse de Răzvan Burleanu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Controale ANAF la sediul FRF

Oficialul guvernamental a declarat că investigațiile sunt în vigoare și, atunci când întregul proces va fi completat, el va fi făcut public. FRF a transmis un comunicat pe această temă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În urma anunțului domnului Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, privind un control fiscal, Federația Română de Fotbal își manifestă toată disponibilitatea de a conlucra cu ANAF în vederea desfășurării acestuia.

Acțiunea este simplificată de faptul că FRF a implementat în ultimii șase ani proceduri financiar-contabile transparente prin raportări anuale detaliate, prin digitalizarea proceselor financiare (ERP & BI), prin introducerea sistemului exclusiv de plăți electronice pentru trasabilitatea oricărei tranzacții, prin crearea de proceduri interne pentru achiziții, cât și prin toate mecanismele ISO 9001 privind managementul calității proceselor administrative.
Totodată, reamintim că Federația Română de Fotbal a instituit mecanisme de control proprii prin audit intern, audit extern derulat de Deloitte România și o auditare specială a utilizării fondurilor externe realizată de BDO LLP London.

Federația Română de Fotbal a început să implementeze încă din 2014 principiile bunei-guvernanțe, devenind în timp un model de bune practici recunoscut la nivel regional", se arată în comunicatul FRF.

Anunţul făcut de Florin Cîţu

"În 17.11.2020, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public. În acest moment se face analiza documentelor, iar când acest raport va fi finalizat, îl vom face public", a declarat Florin Cîțu, fără a oferi mai multe detalii referitoare la acestea.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și