Închide meniul

A mizat pe Dinamo şi a obţinut câştigul maxim. Cum s-a îmbogăţit cel mai inspirat parior din 2020! Biletul cu care a dat lovitura

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2020, 12:16

Reclamă
A mizat pe Dinamo şi a obţinut câştigul maxim. Cum s-a îmbogăţit cel mai inspirat parior din 2020! Biletul cu care a dat lovitura

Profimediaimages

Un parior a obţinut un câştig impresionant

A avut încredere că AS Monaco o va răpune pe PSG şi a avut o şansă uriaşă. Campionii en-titre din Ligue 1 au condus cu 2-0 la pauză şi au mai avut două goluri anulate cu VAR. Gruparea din Principat a întors rezultatul şi a marcat golul de 3-2 în minutul 84.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii nu i-au dat nicio emoţie

Românul a avut şansă şi în partida dintre NEC Nijmegen şi Roda. A avut încredere că se va termina la egalitate, dar a "tremurat" în minutul 85, când gazdele au primit penalty. Din fericire pentru el, Van Ottele a ratat de la punctul cu var.

Pariorul a avut încredere că Dinamo îşi va încheia seria neagră şi a fost extrem de inspirat. "Câinii" lui Cosmin Contra au învins-o cu 3-0 pe FC Voluntari, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră. În confruntarea dintre Poli Iaşi şi FC Argeş a mizat pe o remiză, iar rezultatul final a fost 1-1.

Toate cele şase pronosticuri au fost corecte, astfel că în conturi îi va intra un miliard de lei vechi. Este câştigul maxim, ţinând cont de faptul că a avut o cotă totală de 546!

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:21

A arbitrat România – Olanda, iar acum a fost „premiat” de UEFA! Delegare „de lux” pentru Felix Zwayer

17:07

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie

17:01

Mihai Leu, întâlnire de senzație cu jucătorii de la Corvinul Hunedoara! A intrat pe stadion cu mașina de curse

16:32

„Te-ai mai întoarce la echipa națională?” Răspunsul lui Răzvan Lucescu, după un sezon în care a cucerit iar titlul cu PAOK!

16:31

Philip Otele a fost prezentat oficial la Al-Wahda! Prima reacție a jucătorului care l-a umplut de bani pe Neluțu Varga

15:53

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea! Elisabeta Lipă a semnat actul oficial

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și