Închide meniul

A mizat pe Dinamo şi a obţinut câştigul maxim. Cum s-a îmbogăţit cel mai inspirat parior din 2020! Biletul cu care a dat lovitura

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2020, 12:16

Reclamă
A mizat pe Dinamo şi a obţinut câştigul maxim. Cum s-a îmbogăţit cel mai inspirat parior din 2020! Biletul cu care a dat lovitura

Profimediaimages

Un parior a obţinut un câştig impresionant

A avut încredere că AS Monaco o va răpune pe PSG şi a avut o şansă uriaşă. Campionii en-titre din Ligue 1 au condus cu 2-0 la pauză şi au mai avut două goluri anulate cu VAR. Gruparea din Principat a întors rezultatul şi a marcat golul de 3-2 în minutul 84.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii nu i-au dat nicio emoţie

Românul a avut şansă şi în partida dintre NEC Nijmegen şi Roda. A avut încredere că se va termina la egalitate, dar a "tremurat" în minutul 85, când gazdele au primit penalty. Din fericire pentru el, Van Ottele a ratat de la punctul cu var.

Pariorul a avut încredere că Dinamo îşi va încheia seria neagră şi a fost extrem de inspirat. "Câinii" lui Cosmin Contra au învins-o cu 3-0 pe FC Voluntari, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră. În confruntarea dintre Poli Iaşi şi FC Argeş a mizat pe o remiză, iar rezultatul final a fost 1-1.

Toate cele şase pronosticuri au fost corecte, astfel că în conturi îi va intra un miliard de lei vechi. Este câştigul maxim, ţinând cont de faptul că a avut o cotă totală de 546!

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:28

Cristi Chivu, cerut la echipa naţională, după plecarea lui Edi Iordănescu! Propunere clară pentru FRF: „Prima opţiune!”

17:10

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 iulie

17:00

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 2 al Marii Britanii sunt ACUM, live în AntenaPLAY

16:57

Lionel Messi, fotografie de colecţie cu Lamine Yamal! Puştiul-minune al Spaniei nu avea nici măcar un an

16:38

VideoBernadette Szocs, revenire fantastică în meciul de la WTT Star Contender Bangkok 2024! A luat un set după ce era condusă cu 10-6!

16:31

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB! Singura condiţie pusă pentru a se realiza mutările

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și