Închide meniul

Man, down la națională? Dennis, cifre dezamăgitoare cu nord-irlandezii. Ce prestație a avut vedeta FCSB-ului

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 5:56

Reclamă
Man, down la națională? Dennis, cifre dezamăgitoare cu nord-irlandezii. Ce prestație a avut vedeta FCSB-ului

profimediaimages

Dennis Man nu a avut o evoluție reușită în meciul cu Irlanda de Nord

Dennis Man a fost printre cele mai mari dezamăgiri ale selecționatei României într-un meci în care nu am avut prea multe lucruri pozitive de observat. Adus înapoi la prima reprezentativă de Mirel Rădoi după critici din partea oamenilor de fotbal, Man nu a confirmat până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, un singur duel câștigat tot meciul

Chiar dacă a fost folosit ca atacant lateral dreapta, poziția pe care joacă de obicei și la FCSB, Man nu a oferit același randament stelar. Mai mult, el a fost și schimbat în minutul 65 al jocului.

Atacantul FCSB-ului a avut un procentaj mediocru de 11% în ceea ce privește duelurile câștigate. Cum a avut doar nouă astfel de tentative în tot meciul, rezultă că a câștigat o singură minge în duelurile directe cu adversarul său.

Ca o comparație, media sa din Liga 1 la acest capitol este în jur de 33-34%, deci câștigă aproximativ o minge din trei jucate. 

Dennis Man, fără dribling la Belfast

O altă statistică îngrijorătoare este driblingul. Dennis Man, recunoscut pentru eleganța driblingului său pe piciorul stâng (chiar dacă momentan nu are dreptul), nu numai că nu a reușit niciunul la Belfast, ci nici măcar nu a încercat vreunul!

Reclamă

Este o concluzie alarmantă pentru un fotbalist care, în meciul de campionat cu FC Botoșani, a avut 10 tentative și a reușit șase dintre ele, conform celor de la GSP.

Jucătorii FCSB, sub medie la națională

Dennis Man nu este singur în categoria prestațiilor dezamăgitoare, lucru la rândul său dezamăgitor ținând cont că Mirel Rădoi și-a construit primul ”11” pe un schelet FCSB.

Valentin Crețu și Florin Tănase sunt și ei ”în aceeași oală” cu Man. Crețu a fost văzut ca fiind al doilea cel mai slab jucător din echipa de start, fiind eclipsat doar de Denis ”pasă cu călcâiul” Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase nu a avut nici el realizări foarte mari la Belfast, dar s-a revanșat cel puțin prin pasa de gol dată la reușita lui ”Thor” Bicfalvi.

Pe de altă parte, Iulian Cristea a mai spălat din rușine fiind, conform mediei InStat, cel mai bun ”tricolor”, cu un index de 309.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și