Închide meniul

Man, down la națională? Dennis, cifre dezamăgitoare cu nord-irlandezii. Ce prestație a avut vedeta FCSB-ului

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 5:56

Man, down la națională? Dennis, cifre dezamăgitoare cu nord-irlandezii. Ce prestație a avut vedeta FCSB-ului

profimediaimages

Dennis Man nu a avut o evoluție reușită în meciul cu Irlanda de Nord

Dennis Man a fost printre cele mai mari dezamăgiri ale selecționatei României într-un meci în care nu am avut prea multe lucruri pozitive de observat. Adus înapoi la prima reprezentativă de Mirel Rădoi după critici din partea oamenilor de fotbal, Man nu a confirmat până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, un singur duel câștigat tot meciul

Chiar dacă a fost folosit ca atacant lateral dreapta, poziția pe care joacă de obicei și la FCSB, Man nu a oferit același randament stelar. Mai mult, el a fost și schimbat în minutul 65 al jocului.

Atacantul FCSB-ului a avut un procentaj mediocru de 11% în ceea ce privește duelurile câștigate. Cum a avut doar nouă astfel de tentative în tot meciul, rezultă că a câștigat o singură minge în duelurile directe cu adversarul său.

Ca o comparație, media sa din Liga 1 la acest capitol este în jur de 33-34%, deci câștigă aproximativ o minge din trei jucate. 

Dennis Man, fără dribling la Belfast

O altă statistică îngrijorătoare este driblingul. Dennis Man, recunoscut pentru eleganța driblingului său pe piciorul stâng (chiar dacă momentan nu are dreptul), nu numai că nu a reușit niciunul la Belfast, ci nici măcar nu a încercat vreunul!

Reclamă

Este o concluzie alarmantă pentru un fotbalist care, în meciul de campionat cu FC Botoșani, a avut 10 tentative și a reușit șase dintre ele, conform celor de la GSP.

Jucătorii FCSB, sub medie la națională

Dennis Man nu este singur în categoria prestațiilor dezamăgitoare, lucru la rândul său dezamăgitor ținând cont că Mirel Rădoi și-a construit primul ”11” pe un schelet FCSB.

Valentin Crețu și Florin Tănase sunt și ei ”în aceeași oală” cu Man. Crețu a fost văzut ca fiind al doilea cel mai slab jucător din echipa de start, fiind eclipsat doar de Denis ”pasă cu călcâiul” Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase nu a avut nici el realizări foarte mari la Belfast, dar s-a revanșat cel puțin prin pasa de gol dată la reușita lui ”Thor” Bicfalvi.

Pe de altă parte, Iulian Cristea a mai spălat din rușine fiind, conform mediei InStat, cel mai bun ”tricolor”, cu un index de 309.

Recomandări
  • Dennis Man nu a reușit prea multe la Belfast
  • Cifrele îngrijorătoare ale atacantului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și