Închide meniul

”Caut o nouă provocare!” Walter Zenga și-a decis viitorul. Unde vrea să antreneze fostul mare portar

Gal Dorin Publicat: 19 noiembrie 2020, 10:04

Reclamă
”Caut o nouă provocare!” Walter Zenga și-a decis viitorul. Unde vrea să antreneze fostul mare portar

Walter Zenga a rupt tăcerea despre oferta de la FCSB

Profimedia

Mai mult, Walter Zenga ar fi transmis că își dorește să rămână în continuare în Dubai, motivele financiare nefiind cele prioritare în această decizie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar a transmis că nu este la fel de ”lacom” ca alți antrenori care vin în acea zonă și că îi place stilul de viață pe care l-a descoperit acolo. El a antrenat ultima oară la Cagliari, actuala echipă a lui Răzvan Marin.

Walter Zenga: ”Caut o nouă provocare!”

”Caut o nouă provocare și aș vrea ca aceasta să fie în fotbalul din Emirate deoarece aș vrea să mă stabilesc aici. Nu sunt genul de antrenor lacom, care să urmărească doar partea financiară.

Am ales Emiratele Arabe ca o destinație finală datorită modului de viață frumos, legilor, tradițiilor pe care le-am trăit în peste 10 ani de când sunt aici”, au fost cuvintele lui Walter Zenga, citat de UAE Sports News.

Reclamă

Walter Zenga divorțează de Raluca 

Walter Zenga este în plin divorț de Raluca Zenga. Antrenorul care a câștigat titlul în România a decis să pună capăt căsniciei de 14 ani pe care o avea cu românca.

Portarul de legendă al lui Inter a stârnit multe semne de întrebare încă din momentul în care a făcut anunțul. "Soția mea este schimbată radical, nu o mai recunosc. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors împotriva noastră", a transmis, inițial, Walter.

Raluca și Walter Zenga trebuie să se pună de comun acord asupra custodiei copilului. Cei doi au de împărțit și o avere colosală.Doar vila din Dubai în care au locuit, situată într-o zonă exclusivistă, costă 2 milioane de euro. Cei doi mai dețin și un apartament de lux, în valoare de 250.000 de euro. Mai dețin imobile în România și Italia, fiecare valorând 350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Zenga este la al treilea divorț. El a mai fost căsătorit cu Elvira Carfagna și cu Roberta Termali

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și