Închide meniul

Cea mai importantă performanță este sărbătorită acasă! Olimpiu Moruțan, cuminte după calificare: ”După ora 11 nu mai avem voie”

Gal Dorin Publicat: 17 noiembrie 2020, 20:03

Reclamă
Cea mai importantă performanță este sărbătorită acasă! Olimpiu Moruțan, cuminte după calificare: ”După ora 11 nu mai avem voie”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Olimpiu Moruțan a fost foarte important în meciul României U21 cu Danemarca

Mijlocașul a declarat că este mulțumit de prestația sa și a manifestat încrederea pe care a căpătat-o de când joacă meci de meci la echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vă mulţumim frumos, să o ţinem tot aşa…în victorii. Sunt foarte bucuros că m-am calificat. Cred că mi-am făcut datoria în seara asta”

Olimpiu Moruțan: ”Sărbătorim acasă. După 11 nu mai avem voie”

Mai mult, Moruțan a precizat că abia așteaptă să sărbătorească acasă, mai ales pentru că nimeni nu poate sta afară după ora 11 din cauza pandemiei de coronavirus.

”Sărbătorim acasă. În seara asta acasă, după ora 11 nu mai avem voie. Data viitoare să ne fie fanii alături.

Sunt fericit că ne-am făcut datoria pe teren. Să ajungem cât mai departe, asta ne dorim fiecare. O să vedem la momentul turneului final”, a precizat, foarte bucuros, Olimpiu Moruțan, într-o intervenție la Pro X. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și