Închide meniul

Cea mai importantă performanță este sărbătorită acasă! Olimpiu Moruțan, cuminte după calificare: ”După ora 11 nu mai avem voie”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 17 noiembrie 2020, 20:03

Cea mai importantă performanță este sărbătorită acasă! Olimpiu Moruțan, cuminte după calificare: ”După ora 11 nu mai avem voie”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Olimpiu Moruțan a fost foarte important în meciul României U21 cu Danemarca

Mijlocașul a declarat că este mulțumit de prestația sa și a manifestat încrederea pe care a căpătat-o de când joacă meci de meci la echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vă mulţumim frumos, să o ţinem tot aşa…în victorii. Sunt foarte bucuros că m-am calificat. Cred că mi-am făcut datoria în seara asta”

Olimpiu Moruțan: ”Sărbătorim acasă. După 11 nu mai avem voie”

Mai mult, Moruțan a precizat că abia așteaptă să sărbătorească acasă, mai ales pentru că nimeni nu poate sta afară după ora 11 din cauza pandemiei de coronavirus.

”Sărbătorim acasă. În seara asta acasă, după ora 11 nu mai avem voie. Data viitoare să ne fie fanii alături.

Sunt fericit că ne-am făcut datoria pe teren. Să ajungem cât mai departe, asta ne dorim fiecare. O să vedem la momentul turneului final”, a precizat, foarte bucuros, Olimpiu Moruțan, într-o intervenție la Pro X. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și