Închide meniul

Sergio Ramos – ultimele 44 de zile. Ce vrea el, ce dă Realul

Cătălin Oprișan Publicat: 17 noiembrie 2020, 13:06

Reclamă
Sergio Ramos – ultimele 44 de zile. Ce vrea el, ce dă Realul

Hepta

Florentino Perez și Sergio Ramos au o relație excelentă. Jucătorul vrea însă mai mulți ani de prelungire, Real Madrid oferă doar unul singur

Vorbele-s deja făcute, cele două părți se pot înțelege mâine ori la mijlocul lui aprilie 2021, banii par a fi și ei ok, dar, cu toate acestea, nu se îngrămădesc să semneze prelungirea angajamentului. De ce oare?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa au picat lucrurile: renegocierea contractului lui Sergio Ramos, unul dintre simbolurile celui mai galonat club din istoria Omenirii, coincide cu cea mai mare criză din fotbal de după al Doilea Război Mondial. Pandemia a lovit chiar și una dintre cele mai solide grupări din lume, iar madrilenii nu știu – cum de altfel nu știe nimeni – când se va termina totul.

Sergio Ramos are 660 de meciuri pentru Real și 100 de goluri marcate. Clubul îi oferă încă un sezon, până în 2022, când va aduna 36 de primăveri. Banii-s undeva pe la 12.000.000 de euro, atât cât câștigă și acum. Problema ar fi la durată: Florentino Perez e de acord cu 1+1, adică hai cu 2022 și după aceea mai vedem noi, SR4 vrea trei ani la semnătură.

O păsărică așezată pe pervazul unuia dintre geamurile casei sale, a ciripit că de undeva de la Paris, a sosit o ofertă mult mai interesantă: trei ani de contract, o primă de instalare bababă, dacă băiatul vine gratis și 20.000.000  euro salariu pe fiecare sezon. Poți refuza? ”Florentino Perez are o relație senzațională cu Sergio, ca de la tată la fiu. Vorbesc zilnic, dar jucătorul trebuie să înțeleagă că Real Madrid nu va intra, niciodată, într-o licitație cu nimeni”, au spus surse apropiate președintelui madrilen.

De la 900.000.000 euro la ”doar” 600.000.000

Sergio Ramos a înțeles situația economică prin care trece clubul: de la 900.000.000 de euro, încasările au coborât la ”doar” 600.000.000. Nu se mai vând bilete, nu se mai închiriază lojele VIP, nu se mai activează evenimente pe stadionul aflat în remodelare și unii dintre foștii sponsori au anunțat că ori pleacă, ori se mai umblă la ”dimensiunea” afacerii. În același timp, însă, oferta celor de la PSG e bună și dulce. ”Sergio vrea să continue, iar visul său e să joace pe noul <<Bernabeu>>. Dacă el lasă la bani, clubul trebuie să umble la anii de contract. E o negiociere ce pare extrem de simplă, dar, în realitate, e complicată”, spun prietenii jucătorului. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și