Închide meniul

Oltenii joacă la cacealma? "Nu ne putem permite să-l ofertăm pe Mirel Rădoi". Selecţionerul României, favorit să ajungă la Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 21:09

Reclamă
Oltenii joacă la cacealma? "Nu ne putem permite să-l ofertăm pe Mirel Rădoi". Selecţionerul României, favorit să ajungă la Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Mirel Rădoi, ademenit de Mihai Rotaru la Craiova

Patronul oltenilor şi-a stabilit două variante pentru a-l înlocui pe italian şi a ataca titlul. Este vorba de Mirel Rădoi şi de Eugen Neagoe. Fostul tehnician al lui Hermannstadt a semnat deja cu Astra, prin urmare Rotaru îşi îndreaptă toată atenţia spre selecţionerul reprezentativei tricolore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu se fereşte să vorbească despre venirea lui Mirel Rădoi

Din informaţiile AS.ro, finanţatorul grupării din Bănie i-a oferit lui Rădoi un contract pentru un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire. Preşedintele clubului a evitat însă să vorbească despre posibila venire a lui Mirel, dar a anunţat că aşteaptă să se dispute meciurile României cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord.

"Rădoi este antrenorul naţionalei şi nu ştiu dacă e bine să vorbim noi despre Rădoi sau de un alt antrenor la momentul asta. Rădoi are de disputat cele trei partide cu naţionala, cum să vorbim despre un antrenor care aparţine altei asociaţii sau Federaţiei?

Noi nu ne putem permite să-l ofertăm pe Rădoi la momentul acesta, dacă s-ar fi fost posibil acest lucru, am fi făcut ofertă clară să vină Rădoi. Este un fost fotbalist care şi-a făcut datoria, un antrenor tânăr care arată perspectivă majoră şi mie îmi place de Rădoi”, a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Mirel Rădoi şi-a început cariera la Dorbeta-Turnu Severin şi a jucat pentru Extensiv Craiova înainte să ajungă la Steaua. Cârţu are numai cuvinte de laudă la adresa selecţionerului şi i-a transmis că îl vede antrenând, pe viitor, Universitatea.

Reclamă

"Cum aş putea eu să vorbesc despre Rădoi altfel decât să-l elogiez? Eu l-am promovat la Extensiv, am o relaţie apropiată de el. Cât sunt eu aici ca preşedinte, va fi antrenor al echipei acesteia, mai devreme sau mai târziu, vedem timpul le va rezolva. Nu sunt eu cel care decide venirea lui Rădoi la Craiova 100%, e interesul dacă şi-l manifestă patronatul, consiliul de administraţie. 

Consider că e mult mai adecvat şi mai aplecat spre meseria asta de antrenor decât de selecţioner. E prea tânăr pentru poziţia respectivă şi un selecţioner care trebuie să apară la o echipă e după un număr de ani, 50 de ani, sute de meciuri antrenate, multă experienţă, să o pui în slujba naţionalei", a mai spus preşedintele Universităţii Craiova.

Alb-albaştrii au pierdut două dintre ultimele trei meciuri din campionat şi au coborât de pe primul loc. Au fost egalaţi la puncte de FCSB, dar rivalii au golaveraj mai bun. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” Vezi toate știrile
Citește și