Închide meniul

Oltenii joacă la cacealma? "Nu ne putem permite să-l ofertăm pe Mirel Rădoi". Selecţionerul României, favorit să ajungă la Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2020, 21:09

Oltenii joacă la cacealma? "Nu ne putem permite să-l ofertăm pe Mirel Rădoi". Selecţionerul României, favorit să ajungă la Universitatea Craiova

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Mirel Rădoi, ademenit de Mihai Rotaru la Craiova

Patronul oltenilor şi-a stabilit două variante pentru a-l înlocui pe italian şi a ataca titlul. Este vorba de Mirel Rădoi şi de Eugen Neagoe. Fostul tehnician al lui Hermannstadt a semnat deja cu Astra, prin urmare Rotaru îşi îndreaptă toată atenţia spre selecţionerul reprezentativei tricolore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu se fereşte să vorbească despre venirea lui Mirel Rădoi

Din informaţiile AS.ro, finanţatorul grupării din Bănie i-a oferit lui Rădoi un contract pentru un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire. Preşedintele clubului a evitat însă să vorbească despre posibila venire a lui Mirel, dar a anunţat că aşteaptă să se dispute meciurile României cu Belarus, Norvegia şi Irlanda de Nord.

"Rădoi este antrenorul naţionalei şi nu ştiu dacă e bine să vorbim noi despre Rădoi sau de un alt antrenor la momentul asta. Rădoi are de disputat cele trei partide cu naţionala, cum să vorbim despre un antrenor care aparţine altei asociaţii sau Federaţiei?

Noi nu ne putem permite să-l ofertăm pe Rădoi la momentul acesta, dacă s-ar fi fost posibil acest lucru, am fi făcut ofertă clară să vină Rădoi. Este un fost fotbalist care şi-a făcut datoria, un antrenor tânăr care arată perspectivă majoră şi mie îmi place de Rădoi”, a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Mirel Rădoi şi-a început cariera la Dorbeta-Turnu Severin şi a jucat pentru Extensiv Craiova înainte să ajungă la Steaua. Cârţu are numai cuvinte de laudă la adresa selecţionerului şi i-a transmis că îl vede antrenând, pe viitor, Universitatea.

Reclamă

"Cum aş putea eu să vorbesc despre Rădoi altfel decât să-l elogiez? Eu l-am promovat la Extensiv, am o relaţie apropiată de el. Cât sunt eu aici ca preşedinte, va fi antrenor al echipei acesteia, mai devreme sau mai târziu, vedem timpul le va rezolva. Nu sunt eu cel care decide venirea lui Rădoi la Craiova 100%, e interesul dacă şi-l manifestă patronatul, consiliul de administraţie. 

Consider că e mult mai adecvat şi mai aplecat spre meseria asta de antrenor decât de selecţioner. E prea tânăr pentru poziţia respectivă şi un selecţioner care trebuie să apară la o echipă e după un număr de ani, 50 de ani, sute de meciuri antrenate, multă experienţă, să o pui în slujba naţionalei", a mai spus preşedintele Universităţii Craiova.

Alb-albaştrii au pierdut două dintre ultimele trei meciuri din campionat şi au coborât de pe primul loc. Au fost egalaţi la puncte de FCSB, dar rivalii au golaveraj mai bun. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și