Închide meniul

AS Roma – CFR Cluj 5-0 | "Trebuie să fim supăraţi, dar să ridicăm capul". Mario Camora, reacţie după eşecul fără drept de apel din Europa League

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 noiembrie 2020, 19:15

Reclamă
AS Roma – CFR Cluj 5-0 | "Trebuie să fim supăraţi, dar să ridicăm capul". Mario Camora, reacţie după eşecul fără drept de apel din Europa League

Profimediaimages

Mario Camora, dezamăgit după înfrângerea cu AS Roma

Mario Camora a încercat să le ridice moralul coechipierilor săi după eşecul suferit în Italia. Căpitanul ardelenilor este convins că se păstrează şanse pentru calificarea în 16-imile Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora, mesaj de luptă după AS Roma – CFR Cluj 5-0

"E greu să avem o explicaţie, suntem trişti, supăraţi. Echipa nu a intrat bine, am primit un gol la prima fază de atac. Ei au fost superiori, noi trebuie să ridicăm capul pentru că avem un meci important duminică.

Când jucăm împotriva unei echipe atât de puternice din 2 ocazii trebuie să dăm un gol. Am avut 2-3 şuturi în prima repriză şi nu au intrat. E greu să digerăm, dar trebuie să fim supăraţi, să ne uităm ce greşeli am făcut, să câştigăm duminică. Bine că e pauză să revină jucătorii accidentaţi şi cei cu Covid.

E o grupă. Avem şansa noastră, avem patru puncte. Trebuie să fim supăraţi, să ridicăm capul. Mai avem 3 meciuri, 2 sunt acasă. Noi acasă am demonstrat că suntem puternici. În următorul meci trebuie să încercăm să nu lăsăm atâtea şanse adversarilor şi să reuşim să câştigăm meciul", a declarat Mario Camora.

Pentru CFR Cluj a fost cea mai drastică înfrângere din istoria cupelor europene. Eşecul de pe Olimpico a fost la un scor mai mare decât cel suferit în 2010, în Champions League, cu Bayern Munchen. În urmă cu un deceniu, bavarezii se impuneau cu 4-0. Mario Gomez înscria atunci un hat-trick.

Reclamă
Reclamă 4

Capitolinii au scris istorie. A fost pentru prima dată când marchează cinci goluri într-un meci din Europa League. Reuşita lui Henrikh Mkhitaryan, de după numai 57 de secund, a fost cea mai rapidă a Romei din această competiţie.

Pentru CFR Cluj urmează meciul din Liga 1 cu nou-promovata FC Argeş. Confruntarea va fi duminică, de la ora 18:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
17:14

Decizie surprinzătoare la Rapid! Fanii au reacţionat imediat: „Ionuț Chirilă când vine?”

17:08

Aryna Sabalenka, demonstraţie de forţă în faţa Paulei Badosa la Roland Garros! Şi Elena Rybakina s-a calificat în optimi

16:35

UPDATEBorussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

16:35

„Ţin cu Real, dar vreau să câştige Dortmund” Jucătorii naţionalei României şi-au ales favoritele în finala Champions League

16:16

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

15:21

Daniel Oprița, prima reacție după anunțul că negocierile dintre Adi Popa și CSA Steaua au picat: „L-am trimis la conducere”

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și