Închide meniul

Pablo Cortacero, suspect de Covid-19. Patronul lui Dinamo prezintă simptome. "De două zile am febră, dureri şi nu mai am miros"

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 noiembrie 2020, 14:54

Reclamă
Pablo Cortacero, suspect de Covid-19. Patronul lui Dinamo prezintă simptome. "De două zile am febră, dureri şi nu mai am miros"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero a anunţat că ar putea avea coronavirus

Omul de afaceri s-a izolat şi este îngrijorat că ar putea fi nevoit să se interneze în spital. Acesta le-a oferit detalii surprinzătoare fanilor grupării din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero se va testa pentru coronavirus

"Mă simt extraordinar de rău. Cred că am COVID, dar încă nu e confirmat, o să-mi facă un test astăzi. De două zile am febră și dureri în tot corpul. De asemenea, nu mai am miros.

Mă simt foarte rău, dacă nu-mi revin o să merg la spital la urgențe. Familia mea este bine deocamdată, m-am izolat într-o altă parte a casei. Joi îmi cumpărasem bilete să vin la București, dar am suspendat totul deocamdată", a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Dinamo are nevoie rapid de o infuzie de capital. Directorul tehnic al "câinilor", Cornel Ţălnar, a fost ultimul care a tras un semnal de alarmă.

"Noi, românii, avem o vorbă și nu știu cum se traduce în limba spaniolă, speranța moare ultima. Știu, însă, că e în comă, dar nu a murit. Să nu uităm totuși că banii pe care domnul Cortacero i-a virat până acum, plus banii de la suporteri, au salvat clubul de la faliment. Repet, faliment!", a declarat Ţălnar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
Vezi toate știrile
Citește și