Închide meniul

Pablo Cortacero, suspect de Covid-19. Patronul lui Dinamo prezintă simptome. "De două zile am febră, dureri şi nu mai am miros"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 noiembrie 2020, 14:54

Pablo Cortacero, suspect de Covid-19. Patronul lui Dinamo prezintă simptome. "De două zile am febră, dureri şi nu mai am miros"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Pablo Cortacero a anunţat că ar putea avea coronavirus

Omul de afaceri s-a izolat şi este îngrijorat că ar putea fi nevoit să se interneze în spital. Acesta le-a oferit detalii surprinzătoare fanilor grupării din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero se va testa pentru coronavirus

"Mă simt extraordinar de rău. Cred că am COVID, dar încă nu e confirmat, o să-mi facă un test astăzi. De două zile am febră și dureri în tot corpul. De asemenea, nu mai am miros.

Mă simt foarte rău, dacă nu-mi revin o să merg la spital la urgențe. Familia mea este bine deocamdată, m-am izolat într-o altă parte a casei. Joi îmi cumpărasem bilete să vin la București, dar am suspendat totul deocamdată", a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

Dinamo are nevoie rapid de o infuzie de capital. Directorul tehnic al "câinilor", Cornel Ţălnar, a fost ultimul care a tras un semnal de alarmă.

"Noi, românii, avem o vorbă și nu știu cum se traduce în limba spaniolă, speranța moare ultima. Știu, însă, că e în comă, dar nu a murit. Să nu uităm totuși că banii pe care domnul Cortacero i-a virat până acum, plus banii de la suporteri, au salvat clubul de la faliment. Repet, faliment!", a declarat Ţălnar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și