Închide meniul

"Messi este greu de antrenat, dar cine sunt eu ca să îl schimb?" Setien a anunţat prin ce a trecut la Barcelona

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2020, 6:09

Reclamă
"Messi este greu de antrenat, dar cine sunt eu ca să îl schimb?" Setien a anunţat prin ce a trecut la Barcelona

Profimediaimages

Quique Setien, demis de la Barcelona în luna august

Setien a fost intervievat chiar de Vicente del Bosque, cel care a condus naţionala Spaniei spre câştigarea Campionatul Mondial din 2010. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Quique Setien a dezvăluit în ce relaţie a fost cu Lionel Messi

"Sunt jucători care nu sunt uşor de antrenat. Printre ei este şi Leo, cu siguranţă. Trebuie totuşi să ţinem cont de faptul că este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Aşadar, cine sunt eu să îl schimb? Dacă ei l-au acceptat pe el aşa cum e, atât de mulţi ani, şi nu au schimbat nimic…", a declarat Setien pentru El Pais.

S-a discutat mult despre conflictele din vestiar dintre Setien şi starul argentinian. Del Bosque i-a amintit fostului antrenor al Barcelonei de o declaraţie pe care Tata Martino a oferit-o despre Messi: "Ştiu că, dacă îl suni pe preşedinte, mă poţi da oricând afară. Dar nu trebuie să îmi arăţi asta în fiecare zi".

"Nu trebuie să îmi spună nimeni ceea ce a declarat Martino. Eu am trăit asta. Am trăit suficiente experienţe pentru a face o apreciere despre cum este Messi", a mai spus Setien.

Demis după eşecul cu 2-8 în faţa lui Bayern, tehnicianul de 62 de ani nu se grăbeşte să preia o altă echipă. Nemulţumit că a fost dat afară, Quique a dat-o în judecată pe Barcelona

Reclamă

"Mă simt bine acasă. Sunt lângă mare, lângă faimoasele vaci. Nu este niciun doliu", a ţinut să asigure Setien.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și